Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Kanal Frederikshavn ønsker alle godt nytår

Kanal Frederikshavns besøgstal steg i 2020 med 27,5 procent. Foto: Carsten Thomasen
Kanal Frederikshavn ønsker alle vores læsere, annoncører og samarbejdspartnere godt nytår.

 

2020 har været et uforglemmeligt år på grund af COVID-19, som har vendt op og ned på dagligdagen for alle.

Ligesom mange andre medier oplevede Kanal Frederikshavn et stigende besøgstal i 2020. Vi havde dog aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os, at stigningen blev så markant.

Vores besøgstal er steget med 27,5 procent. I 2020 havde vi HVER DAG 16.211 besøg. Det svarer til, at vi fyldte Arena Nord næsten syv gange hver eneste dag året rundt.

De foregående fire-fem år har vi ligget stabilt på cirka 12.750 daglige besøg, så stigningen i 2020 er bemærkelsesværdig. Der er ingen tvivl om, at COVID-19 er den væsentligste årsag til den store stigning. Borgerne i Frederikshavn Kommune vil gerne følge med, hvordan COVID-19 udvikler sig lokalt.

Stigningen betyder også, at vi ramte et rekordhøjt antal sidevisninger på 10.452.568. Jo flere sidevisninger, jo flere visninger opnår vores annoncører. I et år præget af COVID-19 er vi glade for, at vi på denne måde ydede vores lille bidrag til øget synlighed af vores lokale annoncører.

En ekstra tak skal lyde herfra til vores annoncører. 2020 blev nemlig også et rekordår, når vi kigger på antallet af annoncører på Kanal Frederikshavn. Vi håber, at de lokale virksomheder - trods den aktuelle nedlukning mange steder - tager lige så pænt imod vores sælger, Peter Marquard, når han igen banker på døren i 2021.

En særlig tak til alle, som tipper os med gode idéer til historier, og ikke mindst dem, der sender artikler, video og fotos til os. I er uundværlige.

Endnu engang: Godt nytår til alle. Vi glæder os til for 13. år i træk at bringe lokale nyheder. Vores udgangspunkt vil også i 2021 være nyheder, hvor omdrejningspunktet er Frederikshavn Kommune.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Carsten Thomasen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close