Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.08.2021 | Af: Marcus Linkhorst

Karsten Lauritzen deltog i V-sommermøde i Dybvad

Karsten Lauritzen lagde mandag aften vejen forbi Dybvad for at tale politik til det årlige sommermøde, som Venstre i Frederikshavn holder hvert år.


 

Sidste år var det aflyst, da corona satte en stopper for større arrangementer - herunder Venstres sommermøde, der hvert år bliver arrangeret af vælgerforeningerne Albæk og Dybvad/Skæve.

Men i år var det politiske sommermøde atter tilbage med masser af mennesker, der var samlet for at hygge sig, spise god mad og tale om politik med andre Venstre-folk - eller politisk interesserede folk - der var kommet for at høre årets hovedtaler, der i år var tidligere skatteminister og nuværende gruppeformand for Venstre, Karsten Lauritzen.

Han havde også mange interessante ting at byde ind med, og her var der også glæde at spore over, at sommermødet og den politiske dialog igen er tilbage.

- Det er simpelthen så dejligt. Jeg tror, jeg vil sige ordet corona, men det bliver kun én gang, fortæller Karsten Lauritzen, der lægger stor vægt på, at det er meget bedre end en dialog over Facebook.

Karsten Lauritzen havde også en masse ting på hjertet, han gerne ville snakke med de 120 mennesker om. Han ville blandt andet gerne understrege, at Venstre i år havde et "kedeligt sommergruppemøde". Forstået på den måde, at det var uden personopgør, som vi så det for to år siden, og det endte som bekendt med, at Lars Løkke og Kristian Jensen trak sig som henholdsvis formand og næstformand.

Det fik ham til at fortælle, at det er vigtigt med tillid til politikere, når de gang på gang skal tage beslutninger, der har indflydelse på mange danskeres liv.

Og en af de beslutninger, Karsten Lauritzen fortalte om, er en ny sundhedsreform, der venter på at blive forhandlet, og op til den er Venstre kommet med et udspil, der lyder, at der skal være flere praktiserende læger rundt om i landet.

En af de andre emner, som Karsten Lauritzen kom ind på - efter spørgsmål fra en deltager - var spørgsmålet om klimaet.

For Karsten Lauritzen kom ikke ind på det i sin tale, og derfor blev han spurgt ind til, om Venstre ikke har klimaet med. Til det svarede Karsten Lauritzen, at Venstre lige er kommet med et udspil, der skal sænke dimittendsatsen, mens de afsætter de penge, der bliver sparet, til klimaindsatsen. Derfor mener Karsten Lauritzen i den grad, at Venstre tager klimaet seriøst.

Karsten Lauritzen fortalte desuden, at han er meget åben for forslag, og derfor må folk gerne kontakte ham på alle de platforme, han er på. Han måtte dog lige pointere, at han ikke er på dating-apps.

Kanal Frederikshavn bringer senere et interview med Karsten Lauritzen om den aktuelle politiske situation og det kommunalvalg, der venter i november.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Marcus Linkhorst

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close