Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Kasper Hjulmand holder foredrag i Arena Nord

Inden foredraget i Arena Nord skal Kasper Hjulmand træne Bangsbo Frejas U16-drenge og deltage i et sponsorcykelløb.
Fodboldlandsholdets succesrige cheftræner, Kasper Hjulmand, kommer mandag 10. januar 2022 til Frederikshavn det meste af dagen. Om aftenen kan han opleves i Arena Nord, hvor Bangsbo Freja U16 og KidsAid står bag et velgørenhedsarrangement. Der samles ind til udsatte og syge børn og unge.

 

Kasper Hjulmand har sagt nej til flere hundrede henvendelser, men det er altså lykkedes Bangsbo Freja og KidsAid at lokke den travle landstræner til Frederikshavn. Det er planen, at han ved 13-tiden skal træne Bangsbo Frejas dygtige og store U16-årgang på klubbens kunstgræsbane. Fra kl. 15-16 tramper Kasper Hjulmand i pedalerne sammen lokale erhvervsfolk og andre kendisser i et sponsorcykelløb. Også her handler det om at samle penge ind til Kids Aid.

Kl. 17.00 begynder arrangementet i Arena Nord, som indledes med et spændende foredrag med Kasper Hjulmand. Hvordan får han mennesker til at præstere sammen? Alle, der har mødt landstræneren, ved, at han ikke ligefrem er Danmarks svar på José Mourinho. Han sætter ikke sig selv i fokus. Han sætter mennesket i fokus. Kasper Hjulmand fortæller selvfølgelig også om sommerens EM-slutrunde set fra trænerbænken og den netop veloverståede VM-kvalifikation.

Senere på aftenen svarer Kasper Hjulmand på spørgsmål fra publikum.

- Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere sådan et fantastisk program. Vi er så glade for, at Kasper Hjulmand kommer til Bangsbo Freja som et af de eneste steder. Jeg er også glad for den opbakning, vi allerede har fået til denne fantastiske aften. Vi glæder os rigtig meget, siger formand Almina Nikontovic, Bangsbo Freja.

Ud over Kasper Hjulmand kan publikum i Arena Nord glæde sig til at opleve Henrik Svanekjær, som underholder med manipulation, tankelæsning, intuition, magi og hypnose på en humoristisk måde. Han er kendt for at inddrage publikum i sine populære shows.

Musikken denne aften leveres af Burhan G. Han spiller tre-fire af sine hits.

Restaurant Essens i Frederikshavn har lovet en stor madoplevelse med dejlige vine

Den kendte tv-vært Claus Elming er vært i Arena Nord, hvor han også kommer til at styre en auktion med flere interessante effekter.

Et bord for otte personer i Arena Nord koster 9.999 kroner. Det er også muligt at bestille et færre antal pladser. Henvendelse pr mail til lars@spsca.dk eller kim@body-bike.com.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close