Gå til hoved-indhold
25 september. 2022

Kelds holdånd og gode humør er uerstatteligt

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Keld Hansen var uden sammenligning Bangsbo Frejas bedste spiller, da klubben for tre måneder siden spillede mod oldboys-landsholdet.
Af: MINDEORD

Bangsbo Freja har skrevet disse mindeord om Keld Hansen, som i denne uge døde i en arbejdsulykke. 

Det var med stor sorg, at fodboldklubben Bangsbo Freja i tirsdags modtog beskeden om seniorspiller Keld Hansens død. Siden da har hele klubben sørget, ikke mindst vores seniorafdeling, hvor alle spillere havde et godt forhold til Keld.

Seniorafdelingen har med stor respekt sammenfattet disse mindeord om deres meget savnede holdkammerat:

Det er med stor sorg, at vi må sige farvel til vores gode kammerat Keld Hansen. Han blev, på tragisk vis, revet fra os alle, både fra familie, kæreste, kammerater, kollegaer og fodboldkammerater i Bangsbo Freja.

Keld har spillet fodbold, siden han var seks-syv år, og var som 38-årig stadig en yderst aktiv og dygtig spiller. Keld spillede næsten hele sin fodboldkarriere i Bangsbo Freja, fraset et par enkelte afstikkere til Hørby og SEIF. Men Keld vendte altid retur til Bangsbo Freja - dette til stor glæde for os alle.

Keld var nemlig en utrolig glad og positiv person, som altid var klar med et smil. Netop smilet og en kæk bemærkning med på vejen var hans varemærke, og altid med øje for det bedste for andre.

Keld vil også blive savnet for sit altid gode humør i omklædningsrummet, hvor han altid satte gang i tingene. Hans holdånd og gode humør er uerstatteligt.

I Kelds yngre dage var han en sikker skanse på midtbanen. I de seneste par år var det både på banen, men også af og til i målet, at Keld havde sin plads. Netop pladsen som målmand havde han i kampen mod Danmarks oldboys-landshold i juni 2022. I denne kamp var Keld uden sammenligning banens bedste spiller.

Keld var utrolig afholdt af alle, og han havde en enorm evne til at modtage, rumme og inkludere alle i klubbens seniorafdeling, uanset om det var en ny yngre spiller eller de lidt ældre i seniorafdelingen. Keld respekterede alle på lige fod.

Keld tabte den sværeste kamp af alle efter et fald i forbindelse med sit arbejde.

Keld vil for altid være savnet blandt os alle i Bangsbo Freja.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...