Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

KidsAid-formand: Det har været en fantastisk dag

Allerede i aftes uddelte Bangsbo Freja-drengene med stolthed 3 x 25.000 kroner til Frirum Frederikshavn, Sorggruppen Frederikshavn og Speciel Team Frederikshavn.
Bangsbo Frejas U17-drenge vurderer, at mandagens KidsAid-arrangement giver et overskud på mindst 400.000 kroner. Dermed har drengene på små fem år indsamlet godt 800.000 kroner til KidsAid. Målet er at runde en million kroner, når de bliver U19-spillere.

 

- De kan være så stolte, og vi fortsætter. Sammen med drengene laver vi et nyt arrangement. Vi ved endnu ikke, hvad det bliver. Det skal vi nu til at finde ud af, siger Lars Bo Christensen fra forældregruppen.

Der var mange skulderklap fra KidsAid-organisationen mandag aften i Arena Nord, hvor omkring 600 mennesker oplevede et inspirerende foredrag med Kasper Hjulmand, træner for herrelandsholdet i fodbold, der var iklædt en Harald Nielsen-nostalgitrøje, en intimkoncert med Burhan G og ikke mindst et fantastisk show med magikeren Henrik Svanekiær. Aftenen bød også på en auktion - flot styret af konferencier Claus Elming - hvor 12 attraktive effekter blev solgt for 244.000 kroner. Restaurant Essens og DRINX sørgede for mad og drikke.

Søren Bach, stifter og bestyrelsesformand i KidsAid, deltog selv i arrangementet, og han var også på plads, da Kasper Hjulmand trænede U17-drengene i Bangsbo Freja samt til sponsorcykelløbet i Arena Nord.

- Det har været en fantastisk dag, som begyndte med træningen. Jeg kunne se, at børnene selvfølgelig var nervøse og tændte, men Morten og Kasper (Wieghorst og Hjulmand, red.) var lige så tændte. Allerede der kunne jeg mærke, at det var en god dag, siger Søren Bach.

Han satte også pris på den flot pyntede Arena Nord, hvor der ikke mindst var ros til lysopsætningen.

- Det er flot gået af både drengene og holdet omkring Bangsbo Freja. Det er fedt at have sådan nogle ildsjæle i Danmark. Det savner vi generelt efter corona, hvor der mangler frivillige. Derfor står Bangsbo Freja højt i vores system. De siger, de er amatører, men sådan virker det ikke. Det er absolut professionelt, hvad der er sat op i dag, mener Søren Bach.

KidsAid støtter syge og sårbare børn og unge samt deres familier. Allerede i aftes uddelte Bangsbo Freja-drengene med stolthed 3 x 25.000 kroner til Frirum Frederikshavn, Sorggruppen Frederikshavn og Speciel Team Frederikshavn.

- Det har været en kanonoplevelse for drengene og alle dem, som hjalp frivilligt. Vi har arbejdet med det her arrangement i næsten to år, og i aften var kulminationen for drengene og de frivillige. Vi kan ikke rose dem nok. Drengene har også fået ros af Kasper Hjulmand, Claus Elming og KidsAid-organisationen, fortæller en glad og stolt Lars Bo Christensen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close