Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.05.2013 | Af: Leif Jensen

Klargøring til løbefest gennem natten i fuld gang

Årets startnummer til Coast 2 Coast er dette armbånd, som nu kan hentes i LOOP.
Det tog blot ni timer, så havde man solgt 500 startnumre til årets udgave af Coast 2 Coast-løbet. Løb fra solnedgang i Skallerup Klit til solopgang på Palmestranden på årets korteste nat. Starten går fredag den 21. juni klokken 22:22, og så er planen at man skal være fremme inden klokken 04:16, så man kan se solen glimte i vandet ud for Frederikshavn. Igen i år kan man tage turen skiftevis cyklende og løbende, hvis man synes de 50 km er for langt i løb.

 

I kulissen bagved arrangementet er man ved at være klar til endnu en løbefest gennem natten, og deltagerne kan nu og frem til 31. maj hente sit startnummer, i form at et silikonearmbånd, i det nærmeste LOOP-træningscenter. På Coast 2 Coast-hjemmesiden kan man indtil samme dato blandt andet reservere bus til Skallerup Klit fredag aften og fra Palmestranden lørdag morgen.

Der vil igen i år være et rigt varieret udbud af mad og drikke i depoterne langs ruten. Den Bette Western Club vil sørge for countrymusik, saloonstemning og en lille én til halsen i et nyt depot ved ”broen over Liver Å”. Depotet i Højene er flyttet til Højenehallen og pizza er blevet til rødvin, da SuperBest er blevet til Jyllands største vinforretning.

Økologidepotet i Astrup kan som noget nyt også tilbyde ”økologisk vand” fra Eira og på Shelterpladsen mellem Astrup og Sindal vil middelalderfolk servere suppe. Når man så kommer ind i Frederikshavn kommune, så er der kommet et ekstra depot mellem ”Bollehedekrydset” ved Jerup/Tuenvej og Denex.

Supportere og heppere er meget velkomne, men depoterne er kun normeret til at betjene deltagerne. Men for disse er der mulighed for at købe morgenmad på Palmestranden, når der er spisning i teltet efter strabadserne ligesom sidste år.

Der vil også i år komme en konkurrence om det bedste Coast 2 Coast-billede. Men indtil da vil der være en speciel armbånds-foto-konkurrence, dvs. et billede med dit armbånd i en usædvanlig situation og kun fantasien sætter grænsen.

Endelig er der igen i år en til lejligheden Coast 2 Coast-øl, der i øjeblikket er ved at blive brygget. Samtlige deltagere får naturligvis et eksemplar, når man kommer i mål, men derudover bliver der også mulighed for at købe disse på hjemmesiden.

Medaljen bliver igen i år lavet i samarbejde med RAIS, og her lyder det at den bliver mindst lige så flot som sidste år.

Du kan se meget mere på: www.123hjemmeside.dk/coast/68477979

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close