Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.12.2018 | Af: Michael Frederiksen

Klaus Hjulmand skifter fra Liberal Alliance til Venstre

Klaus Hjulmand: - Det føles som at vende hjem igen. Venstre var det første politiske parti, jeg meldte mig ind i. Foto: Helle Hornshøj
Endnu en lokalpolitiker, som ikke blev valgt ind i byrådet i Frederikshavn Kommune for et år siden, skifter parti. Klaus Hjulmand siger farvel til Liberal Alliance og goddag til Venstre.

 

Klaus Hjulmand var spidskandidat for Liberal Alliance, men partiet fik et skidt valg. Heller ikke i perioden fra 2018-2021 er der LA'ere i byrådet i landets nordligste kommune.

- Jeg er nået til den konklusion, at jeg aldrig kommer i byrådet med Liberal Alliance, men jeg har virkelig lyst til at gøre en forskel. Det er baggrunden for, at jeg skifter til Venstre, som jo er det store borgerlige parti i Frederikshavn Kommune, forklarer Klaus Hjulmand.

Han mener personligt, at forskellen lokalpolitisk på Venstre og Liberal Alliance er stort set umulig at få øje på. Derfor opfatter han heller ikke sit partiskifte som et markant spring.

- Faktisk føles det som at vende hjem igen. Venstre var det første politiske parti, jeg meldte mig ind i. Desuden var vi også i valgforbund med Venstre ved kommunalvalget sidste år, og her havde vi et yderst fornuftigt samarbejde med Anders Broholm (gruppeformand i Venstre, red,), udtaler Klaus Hjulmand.

Paradoksalt nok kostede valgforbundet Liberal Alliance en plads i byrådet. Var partiet i stedet for gået sammen med Det Konservative Folkeparti og Nye Borgerlige, havde LA i dag haft en plads i byrådet. Det havde i givet fald været Rasmus Bang Pedersen fra Sæby, som fik flere stemmer end Klaus Hjulmand.

Klaus Hjulmand, der er Account Executive i ishockeyklubben Aalborg Pirates, er den anden lokalpolitiker, som i løbet af den seneste uge har meldt sig ind i et andet parti. Lars Oldager er skiftet fra Dansk Folkeparti til Socialdemokratiet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close