Gå til hoved-indhold
15. april 2024 - kl. 01.04

Klubmand forlænger med Frederikshavn Blackhawks

  • 1 af 1
    Rasmus Larsen: - Jeg har valgt et år mere, fordi jeg stadig har ambitionen om at vinde guld og vise, at Frederikshavn er Danmarks bedste floorball-by.
Af: Michael Frederiksen

24-årige Rasmus Larsen har lavet en aftale for yderligere én sæson med Frederikshavn Blackhawks, og han fortsætter dermed i klubben, som han har repræsenteret i hele sin karriere.

- Rasmus er en terrier med Blackhawks-blod i årerne. Han er garant for hårdt arbejde og er altid farlig foran kassen. Samtidig er han en rigtig holdspiller, og jeg tøver ikke med at kalde ham for enhver træners drøm. Præcis som det er tilfældet med Nicolai Flyvholm og Frederik Nielsen, er Rasmus en uundværlig del af holdets kerne, og derfor er denne forlængelse rigtig vigtig for os, siger sportschef Thomas Lodberg fra Blackhawks.

Rasmus Larsen selv var aldrig i tvivl om sin forlængelse.

- Jeg har valgt et år mere, fordi jeg stadig har ambitionen om at vinde guld og vise, at Frederikshavn er Danmarks bedste floorball-by. Men vigtigst af alt har jeg valgt et år mere, fordi jeg ikke ville kunne undvære det sociale med mine holdkammerater og hele teamet omkring vores hold.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...