Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.01.2022 | Af: Peter Marquard

Køb ny bil og vind rejse-gavekort på 25.000 kr.

Rørbæk Biler på Gl. Skagensvej holder kæmpe nytårsfest i weekenderne 8. og 9. januar samt 15. og 16. januar, hvor man blandt andet har mulighed for at forudbestille årets bil Hyundai IONIQ 5.

 

- Det er efterhånden en tradition, at vi holder nytårskur i de første weekender i januar i vores tre butikker i Frederikshavn, Hjørring og Nørresundby, hvor der kan købes både nye og brugte biler til omgående levering. Samtidig glæder vi os over, at Hyundai IONIQ 5 er blevet kåret til årets bil. IONIQ 5 er en af de mest nyskabende og revolutionerende biler på markedet, og den kan selvfølgelig købes med vores grønne billån med lav fast rente, fortæller Daniel Rørbæk fra Rørbæk Biler.

Alle tre butikker holder åbent både lørdag og søndag fra kl. 11-16 samt selvfølgelig i hverdagene fra kl. 9-17.30, og hvis man køber en bil inden den 16. januar er der en attraktiv præmie på højkant.

- Ved køb af en bil i første halvdel af januar deltager man i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 25.000 til Suncharter, som kan bruges, når man ønsker det. Man deltager i konkurrencen, uanset om man handler i Frederikshavn, Hjørring eller Nørresundby, og man deltager også i konkurrencen, hvis man leaser en bil gennem Rørbæk Leasing, som tilbyder alle former for leasing til både private og erhverv, siger Daniel Rørbæk.

Er man allerede blevet nysgerrig, kan man besøge den helt nye hjemmeside www.roerbaekbiler.dk, hvor man kan se udvalget af brugte biler, samt bestille fremvisning eller prøvekørsel.

- Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler i forhold til COVID-19, så både kunder og medarbejdere kan færdes trygt i vores butikker. Vi stiller krav til at der bæres mundbind, ligesom der er begrænsninger i forhold til antallet af kunder i butikkerne, understreger Daniel Rørbæk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close