Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.11.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Kom ud af dit misbrug med den rette hjælp

Hvis du er havnet i et misbrug, vil du nok, hvis du svarer dig selv ærligt, rigtigt gerne ud af det igen. Når man først er havnet i en afhængighed, kan det være helt enormt svært at slippe af med den igen. For det er jo ikke for sjov, at mange prøver at slippe af med afhængigheden.

 

Artiklen er sponsoreret af A Misbrugsbehandling

Det er desværre i en del tilfælde uden den store succes og med tilbagefald, hvilket blot understreger, hvor svært det kan være at komme ud. Hvis du har problemer med f.eks. hashmisbrug, er det en rigtigt god idé at søge hjælp – og gerne professionel hjælp. Det kan du eksempelvis finde hos amisbrugsbehandling.dk/hash-misbrug/.

Forskellige indgangsvinkler til hjælp
Den hjælp, som en afhængighed kræver, er selvsagt ret afhængig af, hvilket misbrug, der er tale om. Rygning er en anden størrelse end noget som ludomani – selvom der givetvis, på et mere molekylært og/eller psykologisk plan kan være slående ligheder. Men en mere fagligt korrekt udtalelse om dette må kræve netop en større baggrund – så hvis dette emne er noget, du interesserer dig for, skal du opfordres til at læse mere om det på mere fagspecifikke sider eller i fagbøger. Og i forlængelse af det bør det også siges, at det er ganske svært, for ikke at sige nærmest umuligt, at løse sit problem udelukkende ved at læse en internetguide. Der vil være brug for forskellige typer af hjælp.

Hjælpen afhænger nemlig ikke kun af typen af afhængighed, men også af dig som person – er du modtagelig overfor terapeutiske samtaler, eller er du snarere en person, som har større hjælp af målrettede, konkrete planer? I nogle tilfælde, eksempelvis i forbindelse med afhængighed af alkohol, kan også medicin komme i spil som en slags ”modgift” til afhængigheden – i form af antabus-medicin. Så konklusionen må være, at du bør undersøge mulighederne for hjælp og finde råd til lige præcis dig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close