Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.11.2017 | Af: Michael Frederiksen

Kommunal opbakning til kunstgræsbane i Sæby

Kunstgræsbanen skal ligge ved siden af IF Skjold Sæbys opvisningsbane.
IF Skjold Sæby er kommet et afgørende skridt nærmere anlæggelsen af en kunstgræsbane. Det skete, da politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget i går sagde ja til ansøgningen om et afdragsfrit lån på én million kroner.


 

- Det var med fornøjelse, at vi i KFU kunne godkende ansøgningen om en kunstgræsbane hos Sæby Skjold og sende sagen videre til behandling i Økonomiudvalget. Sæby Skjold har arbejdet på projektet i flere år, og nu ser det endelig ud til at lykkes. Det får selvfølgelig betydning for Skjold Sæby, der nu i mange år både har haft kommunens bedst placerede fodboldhold samt har gjort et fantastisk stærkt ungdomsarbejde, siger KFU-formand Mogens Brag (V).

Også Sæby Fritidscenter får med denne beslutning endnu et kort på hånden, når der herfra udbydes træningsophold med mere.

- Endelig vil der være en række oplandsklubber, der kan få glæde af sådan en bane. Derfor er dette en beslutning, vi varmt kan anbefale fra Kultur- og Fritidsudvalget, understreger formanden.

For fire år siden bevilgede Frederikshavn Kommune et lån på 905.000 kroner til Bangsbo Freja til anlæg af en kunstgræsbane.

Lånet til IF Skjold Sæby skal være afdragsfrit i 10 år, hvorefter lånet ønskes afviklet over 10 år, så dets samlede løbetid bliver 20 år.

IF Skjold oplyser, at anlægsbudgettet for etablering af kunstgræsbanen lyder på 3,5 millioner kroner. Ud over det kommunale lån har fodboldklubben fået penge fra blandt andet Roblon, Lions Club Sæby og Sparekassen Vendsyssel Fond og

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close