Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Kommune sælger areal ved Føtex til boligprojekt

Et stort flertal i byrådet besluttede tirsdag aften at sælge et 1500 kvadratmeter stort areal på Rimmensgade for 4,2 millioner kroner til 2E Group i Aalborg.

 

27 ud af 29 byrådsmedlemmer godkendte salget. Ida Skov (EL) og Christina Lykke Eriksen (SF) stemte imod. Enhedslisten mener, at prisen er for lav og ønsker ikke at sælge til nævnte projekt, der - hvis det realiseres - bliver nabo til Føtex i Frederikshavn.

Arealet var udbudt til salg til et byggeri i maksimalt syv etager med 75 boliger og tre butikslokaler. Det er desuden en forudsætning, at kommunen kan overtage et nødvendigt areal af ejendommene Rimmensgade 18 og 20 til udvidelse af Rimmensgade.

2E Group har i sit projekt valgt samme rødstensfacade som på Ørnevejens Skole, ligesom der er hvidgrå døre og vinduer som på Ørnevejens Skole. Føtex' markante glasbygning er også brugt som inspiration til projektet.

- Det er godt for byen, at der er planer for området, og at vi kan få løst et trafiksikkerhedsmæssigt problem. Vi laver vejen bredere og skaber bedre forhold for cyklister, siger borgmester Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: 2E Group

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close