Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Kommunemesterskab: Skagen IK er tophold

FfI sender Mathias Bowman på banen, og han scorede sikkert på straffepark til 1-0.
Kampen om kommunemesterskabet i seriefodbold har udviklet sig til en trekamp mellem Skagen IK, FfI og Østervrå IF. Kun FfI var i aktion i weekenden, og med en sejr på 2-0 lagde frederikshavnerne pres på Skagen IK, som er tophold i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

Danmarksserien, nedrykningsspil, pulje 2:
IF Skjold Sæby - uden topscorer Jakob "Mølby" Kristensen - kom skidt fra start i nedrykningsspillet. På eget græs tabte Skjold med 0-3 til B1913 fra Odense.

I næste runde venter Kolding Boldklub ude. Det er ét af de hold, som ligger under Sæby i tabellen, så efter tre nederlag i træk har sæbybitterne i den grad brug for en sejr for at bevare optimismen.

Jyllandsserien 1, pulje 1:
FfI strøg til tops med en 2-0-sejr hjemme på Empire Stadium over Hjørring IF. Målene faldt sent i den chancefattige kamp. Mathias Bowman på straffespark i det 88. minut og Mathias Dyg Jensen på et fremragende langskud efter 94 minutter sikrede FfI tre point.

Serie 2, pulje 14:
Østervrå IF, SEIF og IF Skjold Sæby fik deres kampe udsat på grund af COVID-19. FfI's andethold tabte 0-1 ude til Hirtshals. FfI ligger sidst med kun fire point.

Serie 3, pulje 28:
Topkampen mellem Skagen IK og Lundergård IU blev udsat på grund af COVID-19.

FC Vakok var i aktion to gange i pinsen. Lørdag vandt FC Vakok 4-2 ude over Tårs/Ugilt IF. Der blev også scoret seks mål i mandagens udekamp mod Hjørring IF, men her endte kampen 3-3 efter en HI-udligning dybt inde i dommerens tillægstid. Job Biak Uk Sang scorede fire af FC Vakoks syv pinsemål.

FfI's tredjehold havde besøg af HI. Kampen endte 2-2. Tobias Stilling og Seppe Op de Beek scorede for FfI.

Serie 4, pulje 55:
Hørby IF kunne ikke stille hold mod Hirtshals. Kvissel/Ravnshøj IF-IF Skjold Sæby blev udsat.

Tidligere i denne uge vandt Kvissel/Ravnshøj IF 4-3 ude over Bindslev/Tversted IF, mens FfI's fjerdehold tabte 1-2 på udebane til topholdet Hirtshals.

Der er tre kampe tirsdag og onsdag: Bindslev/Tversted IF-SEIF, FfI-Jerup/Aalbæk og Hørby IF-Kvissel/Ravnshøj IF

Serie 4, pulje 57:
Det kører pludselig for Voerså IF, som nu har vundet tre kampe i træk. Fredag vandt Voerså IF med 3-1 over Try/Thorshøj IF, som har tabt fire kampe i streg. Dybvad tabte 1-4 på hjemmebane i topkampen mod Øster Brønderslev. IF Skjold Sæbys fjerdehold, der er isoleret i bunden, tabte 2-5 i Flauenskjold.

KVINDER
Jyllandsserien, pulje 274:
FfI's udekamp mod Aabybro blev udsat. FfI kunne dog glæde sig over, at de tidligere på ugen besejrede Nibe med 3-0 på udebane - en særdeles vigtig sejr, da FfI nu kun er ét point efter netop Nibe over nedrykningsstregen.

DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) skal først i aktion onsdag aften ude mod Holtet IF.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close