Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Kommunen iværksætter straks regeringens tiltag

Frederikshavn Kommune iværksætter regeringens tiltag for at begrænse coronasmitte.

 

Ledere og direktører i Frederikshavn Kommune var onsdag aften samlet i kriseberedskab. De møder ind igen torsdag morgen for at fastlægge nødberedskabet fremadrettet. Der vil for borgere fortsat være hjælp at hente trods den nationale nedlukning.

Regeringen meddelte på et pressemøde onsdag aften, at offentligt ansatte i videst muligt omfang skal arbejde hjemme fra i de kommende to uger. Dette følger Frederikshavn Kommune i alle dele af kommunen fra torsdag morgen. Dog ikke ansatte i dagtilbud, skoler, det specialiserede børneområde, sundhed og pleje, visitationen samt handicap og psykiatri.

- I Frederikshavn Kommune efterlever vi, at vi skal minimere kontakten med hinanden i det offentlige rum mest muligt for at begrænse coronasmitten. Vi skal handle fornuftigt, hurtigt og effektivt, og det gør vi. Vi er i tæt dialog med myndighederne om beredskab og det videre arbejde, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Ledere i Frederikshavn Kommune møder torsdag, så nødbemandingen og det øvrige beredskab kan aftales nærmere.

- Vi vil modtage rigtigt mange spørgsmål fra ansatte, forældre, elever og andre i løbet af torsdag og de kommende dage. Derfor skal vi hurtigst muligt have så mange svar som muligt på plads. Og det vil vi få, lover Birgit S. Hansen.

Der vil være en række områder, hvor der skal fastholdes et nødberedskab for at sikre, at samfundskritiske funktioner kan fortsætte med at fungere. Præcis hvordan dette kommer til at forløbe i Frederikshavn Kommune bliver afklaret og planlagt torsdag. Og det vil blive løbende tilpasset i den kommende tid afhængigt af det aktuelle behov.

- Selvom der bliver noget tomt på rådhuset de kommende dage, så bliver telefonen stadig svaret. Vi stiller naturligvis med et nødberedskab. Der er stadig hjælp at hente og mulighed for at få svar på vigtige spørgsmål, siger Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close