Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.11.2022 | Af: Michael Frederiksen

Konservativ splittelse: Ja til Royal Run i Skagen

Thomas Strauss Jensen (C): - Jeg må sige, at jeg bakker Peter Sørensen (V) op. Havde placeringen af eventet været i Frederikshavn eller Sæby, havde Økonomiudvalget formentlig haft et andet synspunkt.
Thomas Strauss Jensen (C) fra Ålbæk, der er første-suppleant i Frederikshavn Byråd, går nu imod sit eget parti og erklærer sig uenig i beslutningen om at sige nej tak til Royal Run i Skagen.

 

- Der er travlt ved håndvasken i Økonomiudvalget, når Frederikshavn Kommune ikke vil give 1,1 millioner kroner for at få Royal Run til Skagen. Jeg må sige, at jeg bakker Peter Sørensen (V) op. Havde placeringen af eventet været i Frederikshavn eller Sæby, havde Økonomiudvalget formentlig haft et andet synspunkt på sagen, mener Thomas Strauss Jensen.

Borgmester Birgit S. Hansen (S) og viceborgmester John Lamp Henriksen (C) understregede onsdag, at der ikke var taget stilling til, hvor Royal Run i givet fald skulle afvikles i Frederikshavn Kommune, hvis politikerne besluttede at investere det krævede beløb i arrangementet, hvor Kronprins Frederik er hovednavnet. De accepterer altså ikke påstanden om, at der er tale om et nej til Royal Run i Skagen.

Thomas Strauss Jensen er under alle omstændigheder uenig med sin partifælle John Lamp Henriksen.

- Hvis Royal Run kom til Skagen, ville det være en stor nyhed og til glæde for borgerne, at der kom så stort et event til Skagen. 1,1 millioner kroner? Hvor stor en udgift vil det være, når vi ser på, hvad vi kan få ud af det? Hvis man ser på, hvor mange der i de tidligere år har deltaget i Royal Run i for eksempel Aalborg, ville det så ikke være godt, hvis I havde sagt ja? På den måde kunne vi have fået lige så mange dejlige og aktive mennesker til vores kongeriges nordligste punkt, mener Thomas Strauss Jensen.

Han peger på, at netop turisme er et vækstspor i Frederikshavn Kommune.

- Jeg har forståelse for, at vi lever i en sparsom/hård tid, hvor hver en krone bliver vendt. Når det så er sagt, finder jeg Royal Run i Skagen som en ære, men også som en investering i vores kommune, som kunne have bidraget med positiv omtale og givet os noget tilbage på sigt, udtaler Thomas Strauss Jensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close