Gå til hoved-indhold
13. september 2023 - kl. 00.09

Konservativ tavshed i Frederikshavn om Søren Pape

  • 1 af 1
    Byrådsmedlem og 2. viceborgmester John Lamp Henriksen har ingen kommentarer til uroen i Det Konservative Folkeparti.
Af: Marcus Linkhorst

Der er intern uro i Det Konservative Folkeparti i disse dage og uger, og det får flere til at sætte spørgsmålstegn ved formand Søren Pape. Partiets frontfigurer i Frederikshavn Kommune har ingen kommentarer.

Selvom Venstre er gået i regering med Mette Frederiksen, er der ingen fremgang at spore i meningsmålingerne for Det Konservative Folkepari, sagen om EP-medlemmet Pernille Weiss kører stadig, og konservative koryfæer lægger afstand til partilinjen, mens flere i baglandet er kritiske.

Der er altså alt andet end ro på i Konservative, men i Frederikshavn Kommune er der tavshed, når man ringer til folk i partiet. 

- Ingen kommentarer, lyder det samstemmende fra Tomo Kijanovic, formand for vælgerforeningen i Frederikshavn Kommune, og byrådsmedlem John Lamp Henriksen.

De understreger begge, at de ikke vil bidrage til uroen, og at de har tiltro til, at partiets ledelse løser situationen bedst muligt. 

Det Konservative Folkeparti holder landsråd 23.-24. september i Herning, hvor de konservative medlemmer i Frederikshavn formentlig vil lufte deres holdning til partiledelsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...