Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

Konservative vil forbyde turister at rejse til Læsø

- Det handler om at beskytte vores sårbare borgere, siger Karsten Skov Petersen (C).
Læsø bør på grund af COVID-19 sige nej tak til turister på nuværende tidspunkt. Det mener Karsten Skov Petersen fra Det Konservative Folkeparti på Læsø.

 

Han er dermed uenig med borgmester Karsten Nielsen (DF), Læsø, som til Jyllands-Posten udtaler:

- Generelt er læsøboerne utroligt gæstfrie, og sommerhusfolket er en vigtig del af vores dagligdag. Hvis anbefalingerne overholdes, så er alle stadigvæk velkommen her på øen.

Det Konservative Folkeparti på Læsø mener, at det er en uansvarlig politik at anbefale turister og sommerhusejere at komme til Læsø for tiden.

- Vi er den kommune i landet med det højeste aldersgennemsnit, og derfor er vi også mest sårbare overfor virus, skriver Karsten Skov Petersen på partiets Facebookside.

På Læsøfærgen skal passagerer, som rejser i bil, blive siddende i deres køretøj under overfarten, men det er ikke nok for Karsten Skov Petersen, der sidste år stillede op til folketingsvalget. Han vil ikke have turister med færgen - kun fragt, håndværkere og pendlere.

- Det handler om at beskytte vores sårbare borgere. Turist- og Erhvervsforeningen bør også, efter vores mening, stoppe med dyre reklamer for at lokke turister til Læsø. Tiden er ikke til sådanne tiltag, mener Karsten Skov Petersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close