Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Kræftens Bekæmpelse: Fuldt hus i bestyrelsen

Fie Mølholt fortsætter som formand for Kræftens Bekæmpelse, Frederikshavn Lokalforening.
Det lykkedes for Kræftens Bekæmpelse, Frederikshavn Lokalforening, på sin generalforsamling at få besat alle bestyrelsesposter og endda også at få to nye suppleanter.

 

Årets generalforsamling blev i år ekstraordinært holdt som et online-møde, hvor der foruden bestyrelsens seks medlemmer havde tilmeldt sig syv medlemmer samt aftenens dirigent, områdekonsulent, Lise Aslak.

- Ganske pænt fremmøde og interesse, skønt det var online, konstaterede lokalafdelingens formand, Fie Mølholt.

Forinden de vigtige valg til bestyrelsen og dets suppleanter aflagde Fie Mølholt bestyrelsens årsberetning, der blev godkendt uden yderligere spørgsmål.

Formanden kom følgelig ind på årets genvordigheder med hensyn til aflysninger af påtænkte arrangementer grundet corona-restriktionerne.

Fie Mølholt kom ind på enkelte mærkesager, hvor bestyrelsen eksempelvis har arbejdet for at oprette sorggrupper på skolerne. Her mødte man dog modstand i kommunens forvaltning, men man vil fortsat arbejde med dette op til det kommende kommunalvalg i november.

Stafet for Livet blev ikke afviklet som vanligt. Der blev dog oprettet forskellige indsamlinger på Facebook som fundraising.
Noget andet var salget af plakater og postkort, hvor ildsjæle og ved hjælp af "Den Bette Maler" i Sæby, Charlotte Rømming, indbragte 95.000 kroner, som lokalforeningen kunne videresende til Stafet for Livet.

- Lokalforeningen får herefter 10 procent af beløbet retur fra Kræftens Bekæmpelse, København, til foreningens lokale arbejde. Ganske flot gået, og vore ildsjæle fortsætter på samme vis her i år 2021 - og igen med hjælp fra Den Bette Maler, oplyste Fie Mølholt med tilfredshed.

Landsindsamlingen sidste år blev annulleret i Frederikshavn og omegn grundt corona-restriktioner. Indsamlingen i år bliver dog gennemført både fysisk og digitalt på søndag 11. april. Her mangler man fortsat en del indsamlere til at dække Frederikshavn by, mens landdistrikterne melder om fortsat god indsamleropbakning.

Kan du hjælpe med indsamlingen i Frederikshavn på søndag,  hører lokalforeningen meget gerne fra dig. Foreningen er klar til at udstikke en god rute, der kan gennemføres på kun to timer.

Fie Mølholt, Elin Jakobsen og Birthe Bodil Jensen lod sig genvælge for en ny to-årig periode. Henny Vad var på forhånd indstillet på at stoppe i bestyreslen, men efter nogle rokeringer, hvor foreningens revisor, Bodil Falk Thomsen, således tog endnu et år, indvilligede Henny Vad i at lade sig genvælge for et enkelt år til bestyrelsen.

Nyvalgt for et år blev Carsten Mortensen, der overtog Allan Pedersens manglende år.

Ved sidste års generalforsamling lykkedes det ikke at få valgt suppleanter, men det gjorde det i år. Kirsten Larsen (Aalbæk) og Charlotte Frost (Frederikshavn, tidligere Gærum) blev valgt for et år. Suppleanterne kan og må gerne deltage i bestyrelsesmøderne.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med uændret sammensætning, Fie Mølholt som formand, Elin Jakobsen som næstformand og sekretær, og med Finn Hjortholm som kasserer.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close