Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Krag: - Jeg er her, fordi vi kan lave noget stort i år

- Det var utroligt fedt at være med i et nordjysk drama, men det gik desværre ikke vores vej. Det må vi gøre bedre næste gang. De små marginaler blev afgørende. De vinder de små nærkampe ude ved banden, og de var måske lidt bedre end os i dag.


 

Det sagde Nikolaj Krag efter Frederikshavn White Hawks' 2-4-nederlag til Aalborg Pirates. Nederlaget ødelægger dog ikke hans gode humør og optimisme.

- Jeg tror helt sikkert, at vi har et rigtig stærkt hold i år, og jeg tror, vi kan gøre noget stort, udtaler Nikolaj Krag.

Var det en fortjent Aalborg-sejr?


- Både og. Det er en lidt blandet kamp, der bølger frem og tilbage, men de vinder jo 4-2 efter nogle personlige fejl, som giver dem nogle breakaways her til sidst, som de ikke skulle have. Vi skal nok være bedre på dagen næste gang, lover Nikolaj Krag.

Den 21-årige forward, som i sommer skiftede fra Rungsted til Frederikshavn, men stammer fra Rødovre, er indtil videre glad for at være i Frederikshavn.

- Det har været positivt indtil videre. Lidt mere stille end jeg er vant til, men jeg er jo for det meste her i hockeyhallen og derhjemme, hvor jeg bor sammen med en anden fra holdet. Jeg er glad for at være her, og jeg tror, vi kan lave noget stort, og det er derfor, at jeg er her.

Nikolaj Krag udlignede til 1-1 i tirsdagens nordjyske lokalopgør. Det har hans første mål i WH-trøjen. Hør ham kommentere scoringen i videoen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close