Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Kristian Jensens dom falder søndag eftermiddag

Hvor lang bliver Kristian Jensens karantæne? Svaret falder senere søndag eftermiddag, oplyser DIU.
Dommen over Frederikshavn White Hawks' Kristian Jensen falder senere søndag eftermiddag. Det oplyser ligachef for Metal Ligaen, Kim Pedersen, til Kanal Frederikshavn.

 

DIU's disciplinærudvalg arbejder på højtryk i disse timer for at afgøre den sag, som opstod fredag aften i tredje periode. Videobilleder viser, at Kristian Jensen tildeler Lucas Bjerre Rasmussen knytnævneslag i hovedet, mens Odense-spilleren ligger ned på isen.

TV2 SPORT's ishockeyekspert Lasse Degn er rystet over episoden:

- Det har ingen steder hjemme. Det er langt over stregen. Det er ikke det, jeg forbinder med ishockey. I den her situation, hvor en modspiller mister hjelmen, bør der være en stop knap. I stedet for bliver det hensynsløst, og den slags skal bare straffes, siger Lasse Degn til TV2 SPORT.

Han ønsker ikke at gense klippet:

- Jeg får det dårligt. Det går jo fra at være et hårdt og fysisk spil til at være vold, siger Lasse Degn.

B.T. oplyser i dag, at Kristian Jensen er blevet meldt til politiet af hockeyfan Lars Schmidt fra Viborg.

- Jeg har valgt at anmelde ham, fordi det, som han gør, er helt ude af proportioner og hører ingen steder hjemme, fortæller Lars Schmidt til B.T.

Han er ikke fan af hverken Odense eller Frederikshavn, men han holder af sporten, og han er chokeret over den brutale hændelse.

White Hawks-direktør Henrik Andersen oplyser til Metaligaen.dk, at klubben ikke ønsker at kommentere sagen, før dommen er faldet.

Odenses træner, Pelle Svensson, udtaler til Ekstra-Bladet, at han aldrig har set noget lignende i sin lange karriere som spiller og træner. Og svenskeren langer ud efter både WH's tilskuere og ledelse.

- Jeg er enormt skuffet over de primitive tilskuere, som sad bag Frederikshavns spillerboks (Erhvervsklubben, red). De hånede og råbte ting som "fjols" ned mod en 18-årig spiller, der lå bevidstløs på isen. Jeg er enormt skuffet over den mangel på respekt for et andet menneske i den situation, om det så er en modstander eller ej. Man må vise respekt for sådan et menneske, siger Pelle Svensson til eb.dk.

Ifølge Ekstra-Bladet undrer han også over, at han og Odense-staben intet hørte fra Frederikshavns stab efter kampen. Det blev hverken spurgt til Lucas Bjerre Rasmussens helbredssituation eller beklaget. Pelle Svensson er desuden forbløffet over, at hans trænerkollega hos Frederikshavn, Jari Pasanen, i et interview med klubbens hjemmeside efter kampen har udtalt, at "den slags sker".

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close