Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

Krudttårnet er en lille diamant i Frederikshavn

Hver dag fra 1. juli til 9. august var der skattejagt for børn og voksne ved Krudttårnet.
Står det til hoteldirektør Marianne Bredevang, Scandic The Reef, skal der også næste sommer være aktiviteter hver dag ved Krudttårnet.

 

Først og fremmest skynder hun sig at rose Fonden Tordenskiolds frivillige, som fra 1. juli til 9. august i år - hver dag - sørgede for liv og aktiviteter på Krudttårnspladsen.

- Vi kan slet ikke takke de frivillige nok. De har ydet en fantastisk indsats hele sommeren, og det fortjener de en stor tak for, siger Marianne Bredevang.

Hun har selv stået i receptionen flere dage i løbet af sommeren på grund af COVID-19, og her kunne hun mærke, at gæsterne er begejstrede for de hyggelige aktiviteter ved Krudttårnet, som jo ligger i kort gå-afstand fra Scandic The Reef.

- Krudttårnet er en hyggelig attraktion, som adskiller os fra andre byer. Med al respekt for den nye gågade ligner den meget andre gågader. Krudttårnet derimod er en lille diamant, mener Marianne Bredevang.

Aktiviteterne ved Krudttårnet er ifølge hoteldirektøren et fint eksempel på destinationsudvikling, som gør en forskel for Frederikshavn. Marianne Bredevang ser gerne, at udviklingen ved Krudttårnet fortsætter.

- Måske skal der udarbejdes en masterplan. Måske skal der tilføres flere midler. Vi skal i hvert fald fortsætte den fine udvikling, som de frivillige så flot har skabt i år, mener Marianne Bredevang.

Aktiviterne blev skabt på kort tid i kølvandet på corona-aflysningen af Tordenskioldsdage 2020.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close