Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Kun syv åbne butikker - lang lørdag til kl. 16.00

Se flere fotos under artiklen - også af et par åbne butikker.
Butikkerne i gågaden i Frederikshavn gemmer åbenbart krudtet til påskelørdag. Kun syv butikker benyttede i går muligheden for ekstraordinært at holde åbent skærtorsdag.

 

Bortset fra påskelørdag er påskedagene normalt "lukkedage" i detailbutikkerne, men Frederikshavn Kommune har igen i år fået dispensation til, at butikkerne må holde åbent alle dage i påsken.

- Nu har vi fået dispensation, så jeg håber virkelig, at butikkerne benytter chancen og holder åbent, sagde borgmester Birgit S. Hansen, 22. marts til Kanal Frederikshavn.

Trods tvangsnedlukning fra jul til 1. marts er lysten til at åbne dørene lille. Kun ONLY, Roberto, Mit Skattekammer, LUNDBERG FRH, Frellsen Chokolade, Dansk Outlet og SØNDERGAARD F havde åbent, da Kanal Frederikshavn besøgte gågaden torsdag middag. Alle syv butikker har i øvrigt åbent igen langfredag.

Påskelørdag er traditionelt en stor handelsdag. Her har butikkerne åbent til kl. 16.00. Dagen igennem kan kunderne - og særligt de yngste - deltage i blandt andet påskejagt, konkurrence og få en gratis tur i hestevogn, som traditionen tro trækkes af Luke.

- Vi sætter pris på vores tætte dialog med Park & Vej om udviklingen af bymiljøet i gågaden. I sidste uge blev der leveret forårsblomster, som er i flotte rustikke krukker, der matcher byens og den nye gågades rå dna, fortæller handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup.

Sangerinden Anne Møller kan opleves kl. 12.00 og 13.00, hvor hun spiller på hestevognen, og lørdag eftermiddag spreder Tordenskjoldgarden en hyggelig påskestemning igennem gågaden.

Børnene i Børnehuset Pilekvisten har dekoreret to kæmpe æg. De kan ses på Stentorvet mellem Kirkegade og Th. Bergs Gade.

Her kan du også lave og bytte dit gækkebrev til et påskeæg og ballon hos Hr. & Fru Rye, bedre kendt som Santa Julle og julemor Ruth. Det er lørdag fra kl. 11.00-14.00.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close