Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Kvist om Hardam: Politisk plat af værste skuffe

"Valgflæsk og politisk plat af værste skuffe". Det er ordene, som gruppeformand Bjarne Kvist (A) bruger til at beskrive gruppeformand Mette Hardam (V), når det gælder uoverensstemmelserne om det kommunale tilskud til den selvejende institution Bannerslund Idræts- og Aktivitetscenter.

 

SEIF Håndbolds mangeårige formand, Christian Bang, er gået af som formand i protest mod, at Frederikshavn Kommune - i hans øjne - snyder den selvejende institution for 500.000 kroner. Mette Hardam er enig med Christian Bang, men hun stemte dog for en godkendelse af aftalen i Kultur- og Fritidsudvalget.

- Når Mette Hardam nu kun en uge efter, hun selv har stemt for driftsaftalen med Bannerslundhallen, går ud og undsiger den og hævder, de skulle have en halv million mere, findes der efter min opfattelse kun en betegnelse for den slags, nemlig valgflæsk og politisk plat af værste skuffe. Det er da mildest talt en besynderlig ageren at stemme for noget, som man åbenbart er lodret imod, udtaler Bjarne Kvist.

Han undrer sig også over, at Mette Hardam undlader at forholde sig til, hvem den halve million kroner mere skal tages fra.

- Sagen er i al sin enkelthed, at Bannerslundhallen får nøjagtigt det, kommunen drev den for. Det, der - før valgkampen startede - var fuld politisk enighed om, og det, som var forudsætningen for overtagelsen, nemlig 850.000 kroner om året, plus en hel million kroner oveni til at komme i gang for, siger Bjarne Kvist.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close