Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.07.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Lær at følge en to do-liste - husk positive punkter

Rigtig mange kan have glæde af at følge en to do-liste. Især i denne tid, hvor der er meget, vi skal nå hele tiden, og det kan være svært at undgå stress.


 

En to do-liste kan her være med til at få styr på, hvad du skal nå på en given dag, så du ikke føler dig overvældet af de opgaver, du skal udføre, såfremt du bruger listen rigtigt.

Skriv dine opgaver ned
Først og fremmest skal du have skrevet de opgaver ned, du ønsker at nå, i et dokument på computeren. Print derefter dokumentet ud, så du har det i fysisk form og kan referere til dokumentet i løbet af dagen. Hvis din printer mangler printerpatroner, kan du finde dem her.

Vær realistisk
Der er mange, der skriver alt for mange punkter på deres to do-liste. En to do-liste skal ikke være din dårlige samvittighed, men i stedet være motivationen til at få udført nogle af punkterne. Skriv derfor ikke mere på listen, end hvad du rent faktisk har tid til.

Det er helt i orden, at du lægger pauser ind i din liste, og du bør endda også skrive nogle positive punkter ind såsom at give dine børn et kram eller se et afsnit af din yndlingsserie. På den måde undgår du at miste motivationen til at lave de mere kedelige opgaver samtidig med, at du kan afkrydse flere punkter af hurtigere.

Vær præcis
Når du skriver punkter på din to do-liste, skal du passe på med at være for overordnet. Du skal altså ikke skrive ”rydde op i huset”, da det er en kæmpe opgave, og du har dermed ikke en plan for, hvor du skal starte. Skriv i stedet opgaver såsom at støvsuge stuen eller gøre ovnen ren. Dermed ved du præcis, hvad du skal i gang med, og det gør opgaven mere overskuelig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close