Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Lærlinge er en vigtig del af TRIGONs virksomhed

Nicolaj Ripley Glad og Jacob Buus Nielsen har netop færdiggjort tømreruddannelsen hos TRIGON og er ansat som tømrersvende. TRIGON tager sit uddannelsesansvar på sig og har yderligere otte lærlinge, en kontorelev og en EGU-elev.
Man skal ikke klage over mangel på arbejdskraft, hvis man ikke selv vil være med til at uddanne lærlinge. Det er holdningen i TRIGON i Frederikshavn, hvor to tømrerlærlinge netop har fået svendebrev og straks er ansat som svende.

 

- Det var et par friske drenge, Nicolaj Ripley Glad og Jacob Buus Nielsen, der begyndte i lære hos os, og det er to dygtige unge mænd, der nu har fået svendebrev som tømrere. De har udviklet sig både fagligt og om mennesker, og vi glæder os til at have dem som kolleger i mange år, siger Martin Christensen, afdelingschef Byggeri.

De to nybagte svende er straks blevet kastet ud i en større opgave, nemlig at opføre Lille Skagen 18, en af seniorboligerne i Lille Skagen.

Foruden de to nyudlærte tømrersvende har TRIGON i øjeblikket otte lærlinge samt en EGU-elev. Det drejer sig om fire tømrerlærlinge, to bygningsstruktørlærlinge, en anlægsstruktørlærling og en lærling på maskinuddannelsen. Hertil kommer en kontorelev.

- Vi har altid haft lærlinge i TRIGON. Vi er fondsejet, og et af fondens formål er at støtte tekniske uddannelser i Nordjylland, så selvfølgelig skal vi have lærlinge. Men vi gør det da også for vores egen skyld. For at have et rekrutteringsgrundlag, når der som nu er mangel på dygtige håndværkere, siger direktør Peter Ehlern.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close