Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Laigaard ny formand for Kultur- og Fritidsudvalget

Peter Laigaard (C) skal fra 1. januar 2022 og de næste fire år stå i spidsen for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune. Dermed sættes der et punktum for mange års Venstre-formandsskab.

 

Peter Laigaard, der er lektor hos UCN Sportsmanagement og formand for FfI Håndbold, får dermed sin ønskeplads i byrådet.

- Det var den post, jeg allerhelst ville have. Jeg har i valgkampen påpeget nogle af de ting, jeg mener, vi kan gøre, så det bliver nemmere af være foreningsleder. Jeg vil selvfølgelig trække på min erfaring fra FfI Håndbold og har selvfølgelig mange idéer og tanker om, hvordan vi kan gøre det bedre. Det skal vi nu diskutere med resten af udvalget, udtaler Peter Laigaard.

Han lover, at Kultur- og Fritidsudvalget kommer til at samarbejde godt. Det har partierne forpligtet sig til.

Peter Laigaard har i flere år ført kniven og kritiseret netop kultur- og fritidsområdet hårdt. "Makværk" er et ord, som han ynder at bruge, når han omtaler tilskudsordningen.

- Det bliver en kæmpe opgave. Jeg ved af bitter erfaring, hvor hårdt det faktisk kan være at være foreningsleder. Det skal vi have ændret. Vi har mistet et stort antal frivillige, og mange foreninger er lukket, påpeger Peter Laigaard.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close