Gå til hoved-indhold
27. maj 2024 - kl. 19.05

Landstræner forlænger kontrakten med Blackhawks i yderligere to år

  • 1 af 1
    Søren Frederiksen: - Jeg bliver glad af at træne pigerne. Humøret på holdet smitter, hvilket man kan blive helt afhængig af. Pigerne er altid klar på mine/vores vilde tiltag og udfordringer. Foto: Helge Overgaard
Af: Michael Frederiksen

Den nuværende damelandstræner for Danmark, Søren Frederiksen, fortsætter med at lede de danske mestre fra Frederikshavn Blackhawks. Han har forlænget kontrakten med yderligere to år.

- Søren er en af landets dygtigste trænere. Derfor er vi vanvittigt glade for, at han har takket ja til at forlænge sin kontrakt med os, så den gælder i yderligere to sæsoner. Det er vigtigt for os at kunne fortsætte den imponerende udvikling, som vores piger har været igennem, og med Søren ved roret bliver det ikke bedre, mener sportschef Thomas Lodberg.

Søren Frederiksen er en af landets mest meriterede trænere gennem tiden og har siden sin tid i FC Outlaws vundet et hav af medaljer. Efter sammenlægningen mellem Frederikshavn Bulldogs og FC Outlaws i 2012 fortsatte medaljehøsten. Han har således vundet guld både som herre- og dametræner med klubben.

 - Jeg føler, at jeg har mere at give til holdet, og det er nogle træningsivrige piger, der har flere niveauer end det, de allerede viser. Personligt er jeg vild med udfordringer, og derfor vil vi gerne have pigerne med ud og spille mod hold uden for landets grænser for at udvikle dem yderligere. Jeg bliver glad af at træne dem. Humøret på holdet smitter, hvilket man kan blive helt afhængig af. Pigerne er altid klar på mine/vores vilde tiltag og udfordringer. Det "nemmeste" er at sige, at vi skal vinde guld, men for mig handler det også om, hvordan vi gør det. Jeg har en fortsat tro på, at vi kan vinde guld med det her hold. Det vigtigste for mig er dog, at vi udvikler os, både som hold, men også som mennesker, fortæller Søren Frederiksen om sin forlængelse.

Selvom det blev til guld, hviler man ikke på laurbærrene i Frederikshavn Blackhawks.

- Vores piger var outstanding i denne sæson, så Søren og jeg skal nu have lagt en strategi, der udvikler dem yderligere. Med al respekt, så kan det potentielt blive en sovepude, hvis man fejer al modstand til side over en hel sæson, og det skal vi undgå. Så det arbejde starter nu, pointerer sportschefen.

Med denne forlængelse ser Frederikshavn Blackhawks frem til yderligere to sæsoner med fortsat udvikling og succes under Søren Frederiksens erfarne ledelse.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...