Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2020 | Af: Peter Marquard

Larsen & Tamborg har i dag 40 års jubilæum

Se flere fotos under artiklen.
Larsen & Tamborg på Barfredsvej i Frederikshavn fejrer i dag 40 års jubilæum i topform. Et firma, der løser både små og store opgaver.

 

- Dybest set er vi jo en blandet landhandel. Vi skifter gerne et dørhåndtag eller vinduer hos fru Jensen, men vi løser også mange store opgaver som erhvervs– og skolebyggerier, opførelse af nye sommerhuse og store renoveringer for boligselskaberne, siger indehaver Lars Holm Kristensen.

I øjeblikket står Larsen & Tamborg A/S blandt andet for tagrenoveringen på Elling Kirke og syv store boligblokke i Hjørring. Isoleringsarbejdet i forbindelse med ombygningen af Ørnevejens Skole er også et af de igangværende projekter.

- Papiruldsisolering til indblæsning er en lille vigtig gren af vores virksomhed. Det er et meget miljøvenligt materiale i forhold til andre produkter på markedet. Vi isolerer både for private kunder, boligselskaber og ved nybyggeri, fortæller Lars Holm Kristensen og fortsætter.

- Vi har også godt gang i vores egenproduktion af plastvinduer, døre og udestuer. Produkterne i plast har i dag samme design som tilsvarende produkter i træ og træ/alu, og de opfylder også de energimæssige krav.

Villy Larsen og Jørgen Tamborg startede firmaet i ydmyge lokaler på Villy Larsens private adresse.

Lars Holm Kristensen blev medejer af firmaet i 2016 og blev i marts 2019 eneejer af Larsen & Tamborg A/S. Han er oprindeligt uddannet tømrer, og han har siden uddannet sig til bygningskonstruktør. Efter endt uddannelse i 2008 blev han ansat hos Larsen & Tamborg A/S som byggeleder, men trods en beskeden alder på 45 år kan han alligevel prale af 40 års erfaring i branchen ligesom Larsen & Tamborg A/S.

- Min far har også været tømrermester, og allerede som fem-årig tog jeg med ham rundt og fik derfra interesse for faget, smiler Lars Holm Kristensen.

Larsen & Tamborg A/S har gennem årene vokset sig stor og stærk og beskæftiger i dag over 40 medarbejdere.

- Det er primært tømrere, og vi er så heldige, at vi i øjeblikket har hele syv lærlinge ansat. Det er vigtigt, at vi tager ansvar og giver de unge mennesker en uddannelse. Samtidig sikrer vi, at der også i fremtiden er tømrere til at løse de mange opgaver, siger Lars Holm Kristensen.

Hos Larsen & Tamborg A/S er der fuld damp på kedlerne – trods COVID-19.

- Vi har mange bolde i luften, ordrebogen er stort set fuld resten af året, og starten på 2021 ser allerede lovende ud, siger Lars Holm Kristensen, der til daglig er bosiddende mellem Sindal og Jerup sammen med sin kone og to børn på henholdsvis syv og ni år.

Netop i dag præsenterer Larsen & Tamborg A/S sin helt nye hjemmeside. Se mere på www.larsen-tamborg.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close