Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.02.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Laustsen til Hjulmand: Hæng ikke med næbbet

Folketingsmedlem Bjarne Laustsen (S) har skrevet dette indlæg: Kære Klaus Hjulmand. Jeg har læst dit sidste indlæg på Kanalen, og da jeg ved, du er en stærk, frisk ung mand, og selvom dit nye parti tabte regeringsmagten og dit gamle parti er mere en vag, så synes jeg alligevel, at du skulle cykle op til min bolig i Jerup, så kan vi sammen cykle en tur til Skagen, så kan du også få lidt frisk vind i håret og havluft til hjernen.

 

Så kan vi tage toget tilbage, og imens kan jeg fortælle dig, hvordan min nye regering laver politik. Du har sikkert set, at den er blevet skamrost af alle borgerlige kommentatorer, og jeg kan også berette om det blå Danmark, altså det maritime, hvor jeg har kunnet vinge tre ting af, der er meget godt for vores landsdel.

1. Sømændene har fået det store skattefradrag igen
2. Vi har fået en ny sømandsuddannelse
3. Skoleskibet Danmark har fået en bevilling til et ekstra togt, så det kan komme til OL.

Når vi kommer til Jerup, er det ikke sikkert, vi er blevet færdige med at snakke politik-udvikling, så vil jeg gerne tage dig op at køre, når du skal ned og besøge din kæreste syd for fjorden.

Det er nemlig vigtigt, at du forstår, at det med at kravle op i et træ duer ikke, når vi kun har 25 procent af mandaterne, så er vi nødt til samarbejde for at skabe de resultater, som vi ønsker, og så er jeg oprigtig glad for, at du synes, det godt kan gå lidt hurtigere med at få gennemført den socialdemokratiske politik.

Vi skal nok nå det. Der er trods alt mere end tre år til næste valg. Et blåt forståelsespapir ser måske også snart dagens lys, så er der noget at sammenligne med, selvom et slag er tabt, er der ingen grund til, at du hænger med næbbet. Dejligt, hvis du vil være med til at skabe resultater.

Se Klaus Hjulmands indlæg her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close