Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.10.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Lav en ret med fisk, der måske varierer lidt

Skal familien lave den ugentlige omgang fisk, som det anbefales af diverse institutter, eksperter og diætister? Så kan du jo med fordel finde en ret med fisk, der varierer lidt fra de mere almindelige, måske kedelige, retter, der tit og oftest serveres hjemme på de danske spiseborde og i de danske køkkener.

 

Artiklen er sponsoreret af Gethooked.dk

En ret med fisk behøver bestemt ikke at være hverken kedelig eller intetsigende. Du kan sagtens lave en ret med fisk, der både er inspirerende og velsmagende, og som din familie, dine venner og bekendte vil spørge ind til, vil bede om igen og igen, og så du vil blive kendt for. Man skal blot tænke lidt ud af boksen, når der skal laves mad - især i hverdagen.

For at alting ikke blot skal blive til pasta med kødsovs og boller i karry hver eneste dag, så er man nødt til også at være indstillet på at finde andre gode alternativer til dig og din familie, så I kan få en sund og varieret kost, der byder på alle de gode smage, de nødvendige vitaminer og mineraler, og som naturligvis også smager helt afsindigt godt.

Der findes et utal af kontinenter og lande, du kan trække på, når du skal lave en ret med fisk. Dette gælder især lande, der selv er omringet af vand, som vi også er i Danmark. Søger du simple retter, kan du med fordel se efter lande, hvor deres køkken er kendt for at være simpelt, eksempelvis Frankrig eller Italien. Men du kan også prøve noget mere krydret.

En favorit i mange hjem, fordi det netop er nemt at lave og smager helt vildt godt, er fisketacos. Det kan måske godt lyde lige udenlandsk nok, men det er bestemt en ret, du ikke må gå glip af. Denne ret med fisk kan nemlig laves meget nemt og simpelt. Brug blot små madpandekager, lækker kogt eller bagt fisk, sprød salat eller kål, en god dresseng og voila!

Har du ikke selv mod på at lave en ret med fisk til familien derhjemme, så findes der heldigvis et væld af muligheder for, hvor du kan søge hen. På Mydinners kan du finde gode tilbud og rabatter på fiskerestauranter, herunder Hooked, og køkkenmaskiner, såsom airfryer, så du kan få lækker fisk i både hverdag og weekend.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Harris Vo

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close