Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.02.2023 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Lej en toiletvogn under renoveringen

Har I planer om at renovere jeres badeværelser? Måske det er hele huset, der er ved at få en omgang. Hvis det er tilfældet, har der med garanti været meget planlægning ind over det, og det er de færreste, der kommer igennem sådan en omgang helt uden uforudsete hændelser. En af de ting, I til gengæld er nødt til har at have styr på fra starten, er jeres situation omkring badeværelset.

 

Artiklen er sponsoreret af telttilfest.dk

Hvis der er tale om en større renovering, er det ikke sikkert, I har adgang til toiletfaciliteter, og så er det nødvendigt for jer at leje en toilet- eller badvogn, så I har en mulighed for at bruge badeværelsesfaciliteter selv under renoveringen. Hvis I har mere end et badeværelse, kan det være, I kan få det til at fungere alligevel, men det er ikke alle, der har den mulighed, og så er en toiletvogn et rigtig godt alternativ. Lej toiletvogne hos telttilfest.dk.

Der findes toiletvogne i flere størrelser, men hvis det blot er til jer selv, kan I formentlig nøjes med en, som er relativt lille. Det kommer naturligvis også an på, hvor længe I skal bruge den, for er der tale om en længere periode, kan det være rart at have lidt plads at arbejde med.

Få toiletfaciliteter til festen
Det er ikke kun, når der renoveres, det kan være relevant at leje en toiletvogn. Hvis I har planlagt en større fest i telt, hvor der kommer mange gæster, er det ikke sikkert, det er muligt for jer at lade alle bruge jeres private badeværelse indendørs – eller måske I faktisk slet ikke har lyst til at have så mange mennesker til at skulle rende ind og ud ad hjemmet.

Derfor kan det være en praktisk løsning at opstille en toiletvogn med flere toiletter, så alle kan få stillet deres behov, og I får løst problemerne med toiletfaciliteter så simpelt som muligt. Det gælder både jer, der har brug for at leje privat, men som virksomhed, der har et event til at foregå, kan det også være en relevant løsning, I får brug for.

Hvis I har overvejet, om I kunne få gavn af at leje en toilet- eller badvogn, kan I med fordel tage et kig på hjemmesiden og se, om ikke der er en, I tænker kunne løse jeres udfordringer og opfylde jeres behov godt nok.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close