Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Lettisk forward fortsætter året ud i White Hawks

Den lettiske forward Kirils Galoha fortsætter i Frederikshavn White Hawks indtil årsskiftet.

 

- Kirils Galoha har gjort et rigtig fint indtryk i de første fem aftalte kampe, hvor han har bidraget med stor fight, mål og assister. Han har stor spilforståelse og har derfor kunne tilpasse sig spillestilen ret hurtigt, og vi tror, hans potentiale er endnu større, end vi har set hidtil, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S i en pressemeddelelse.

Grundet skadessituationen med langvarige skader i White Hawks har Elite Nord Frederikshavn A/S derfor valgt at forlænge aftalen med letten frem til nytår, og det er begge parter glade for.

De mange skader har også betydet ekstra spilletid til mange spillere, og det slider på spillerne i længden, hvorfor det giver god mening at styrke bredden på holdet.

Heldigvis vendte Nikolaj Krag tilbage efter sin skade i sidste uge, men senest udgik Tadeas Galansky fredag aften i Herning, og høgene forventer ikke tjekken tilbage på is før efter landsholdspausen midt i november.

Christian Mieritz har ikke spillet siden kampen i Odense for en måned siden. Mieritz er begyndt at træne med, og der er forhåbninger om at se ham i kamp inden længe.

Mikkel Bertelsen har endnu sin sæsondebut til gode, efter en skade gjorde ham ukampdygtig. Mikkel gør gode fremskridt, men der går et par måneder, før han kommer aktion.

Mads Larsen blev skadet i begyndelsen af lokalopgøret i Gigantium mod Aalborg Pirates og har gennemgået en operation af sin skulder. Udsigterne var fire-seks måneder udenfor, men det lader til, at backen er sluppet lidt billigere.

- Vi er dog usikre på hvornår han igen er kampdygtig, så et par måneder mere udenfor er nok det mest sandsynlige, vurderer klubben.

Aleksandr Bumagin blev slemt knæskadet i en af grundspillets sidste kampe i sidste sæson, hvor han lå og vred sig i smerte på isen i Frøs Arena i Vojens. De første bulletiner lød på, at han er tilbage i løbet af december, og den tidsplan ser ud til at holde. Indtil da er Bumagin en del af trænerteamet, og assisterer Jari Pasanen og Henrik Christiansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close