Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

Licitation blev annulleret: Alle tilbud var for dyre

Det er meningen, at Remisen skal udformes som et stort sammenhængende byrumsmøbel.
Frederikshavn Kommunes plan om at skabe et centralt samlingspunkt midt i Rådhusparken - Remisen - er stødt ind i pengemæssige udfordringer.

 

Politikerne i Teknisk Udvalg annullerede i går en licitation. Tre virksomheder havde budt på opgaven, men alle var for dyre.

- Derfor annullerede vi licitationen. Vi har ikke pengene, så nu må se vi, hvad vi kan gøre. Måske bliver det et anderledes projekt, forklarer formand Karsten Thomsen (S), Teknisk Udvalg.

Der forberedes nu et fornyet udbud som en omvendt licitation indenfor rammen på en million kroner.

Det er meningen, at Remisen skal udformes som et stort sammenhængende byrumsmøbel, der i sin uafbrudte form vil indramme den centrale plads og skabe et unikt byrum. Rundt om Remisen er der legeplads, ungezone, markedsplads, LAR-område og en grønt fælled.

Projektleder Jacob Børresen, Ejendomscenteret i Frederikshavn Kommune, udtalte sidste år om planen med Remisen:


- Arealet ved Rådhusparken var indtil 1960’erne byens remise, hvor Sæbybanen havde endestation. Til at binde parken sammen etablerer vi et identitetsskabende element, som navngives Remisen, og som på én gang samler, skaber liv og danner ramme for oplevelser i byen. Her er opholdsmuligheder, legefaciliteter og en lille scene. I aftentimerne lyssættes Remisen, så den skifter karakter. Den skaber plads til markeder og udstillinger og giver udsigt til alle aktivitetszoner.

Det er planen, at Remisen skal være færdiggjort senest 18. september i år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close