Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Line fra Læsø blev årets første STX-student

Der var blomster fra rektor Thomas Svane til Line Hofmann Clausen.
Mandag morgen efter eksamen i dansk blev Line Hofmann Clausen årets første STX-student på Frederikshavn Gymnasium. Line er fra Mejeribyen på Læsø, men bor i Syvsten med kæresten.

 

Med eksamenerne vel overstået ser Line Hofmann Clausen nu frem til at holde et sabbatår, hvor der skal tjenes penge ved at arbejde på Læsøfærgen. Hvad fremtiden herefter skal bringe, har hun ikke lagt sig fast på – det skal sabbatåret bruges på at finde ud af.

Line har gået på studieretningen med samfundsfag og engelsk på A-niveau, hvor især engelsk tiltrak, og generelt har Line haft tre gode år på gymnasiet:

- Fagligt har det været godt og med lærere, som er gode til at hjælpe, hvis der opstår vanskeligheder. Fællesskabet vil jeg også fremhæve. Det har på trods af corona været rigtig godt.

Studieturen og den sidste tids planlægning af studentertiden har Line også sat meget pris på.

Den umiddelbare fremtid byder nu på brunch med familien og svigerfamilien, mens studentergildet med vennerne må vente til sidst i juli og festen med familien til august, men det er ok med Line – hun glæder sig.

Første student på HF og Maritim Student springer først ud tirsdag morgen. Frederikshavn Gymnasium dimitterer i år 180 elever på STX, HF og Maritim Student.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close