Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Linedance: Spar 400 kroner i årskontingent

LineDance Frederikshavn-Sindal får økonomisk støtte fra til rekruttering af nye medlemmer, annoncering og åbent hus arrangement fra DIF og DGI's foreningspulje.

 

I foreningen glæder formand Gina Pedersen, bestyrelsen og medlemmerne sig over at kunne komme i gang med den nye dansesæson - og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

- Målet for de nye medlemmer er, at de alle kan få lov at opleve glæden ved denne dejlige motionsform og det gode sociale samvær, der er i foreningen. Herudover er det godt for helbredet at danse, blandt andet viser undersøgelser, at blot man danser en-to gange om ugen, nedsættes risikoen for demens med over 70 procent, ligesom det giver meget for lattermusklerne, idet man ikke kan danse og være sur samtidig. Eneste risiko er, at man bliver "bidt" af det, siger formand Gina Pedersen.

Grundet COVID-19 er der begrænsninger på antal deltagere på de enkelte hold, men LineDance Frederikshavn-Sindal forventer helt klart, at det største antal nye medlemmer kommer til de tre begynderhold, hvor der indtil videre er god plads.

Nærmere oplysninger om alle hold kan findes her.

Åbent hus
LineDance Frederikshavn-Sindal inviterer til åbent hus, således at man kan komme helt gratis og prøve line dance på gymnasiet i festsalen i Frederikshavn onsdag 12. august kl. 18.30-20.30 eller på Sindal Skoles festsal torsdag 13. august kl. 18.30-20.30 - inkl. kaffepause. Foreningen er vært med kaffe/te og kage. Det eneste man selv skal medbringe er skiftesko, en flaske vand og godt humør.

Foreningen beder om, at man, om muligt, tilmelder sig til åbent hus på linefs2011@gmail.com. I mailen bedes oplyst, om man forventer at komme til arrangementet i Sindal eller i Frederikshavn, og hvor mange man kommer.

Hvis man tilmelder sig på disse danseaftener, online eller på mail til foreningens formand, er prisen for nye medlemmer (medlemmer, der ikke var medlemmer af foreningen i sæsonen 2019/2020) kun 700 kroner for hele sæsonen.

- Da vi har fået disse midler, har vi mulighed for at give rabat til nye medlemmer. Normalpris er 1100 kroner, så der er en besparelse på 400 kroner, oplyser formanden.

Nye medlemmer i sæsonen 2020/2021, der allerede har tilmeldt sig og betalt fuld danseafgift for sæsonen 2020/2021, vil få tilbagebetalt 400 kroner, hvilket svarer til besparelsen for alle nye medlemmer i sæsonen 2020/2021.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Gitte Fuglsang

FOTO: Gitte Fuglsang

FOTO: Gitte Fuglsang

FOTO: Gitte Fuglsang

FOTO: Gitte Fuglsang

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close