Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Lokalbrag i aften: FfI får besøg af IF Skjold Sæby

Er FfI-topscorer Kasper Sørensen klar til comeback i aften mod Sæby? Foto: Anette Gasberg
Lokalbrag. Bundopgør. Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel. Kært barn har mange navne. Fredag aften mødes de to højest rangerede fodbold i Frederikshavn Kommune. FfI får besøg af IF Skjold Sæby på Empire Stadium på Rimmens Allé i Frederikshavn.


 

Det er langt fra kun håneretten, som står på spil. Begge hold kæmper med at finde melodien. De fem bedste i puljen er sikre på at blive i i JS1 og dermed skulle spille om oprykning til Danmarksserien i foråret. IF Skjold Sæby er netop nr. fem med ni point, mens FfI indtager syvendepladsen med syv point. Det vil sige, at DS-nedrykkerne fra Sæby øger sit forspring til fem point i tilfælde af sejr. Omvendt rykker frederikshavnerne forbi IF Skjold Sæby, hvis de vinder aftenens kamp.

- Jeg håber altid, at vi får en seværdig fodboldkamp at se. Jeg er dog samtidig klar over, at kampen er et lokalopgør med vigtige point på spil. Dette kombineret med en vejrudsigt, som lover blæst og regn, gør, at jeg desværre godt kan forestille mig, at kampen kommer til at blive lidt simpel og taktisk med stor intensitet og en del tilfældigheder, siger cheftræner Nikolaj Dorff, IF Skjold Sæby.

I efterårets første indbyrdes styrkeprøve mellem de to lokalrivaler vandt IF Skjold Sæby med 3-1 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby.

- Alt kan ske i lokalopgør. Det så vi i Sæby, hvor vi var det bedste hold, men alligevel tabte kampen. Begge hold har hårdt brug for point i en meget tæt pulje, bemærker FfI's cheftræner, Peter Enevoldsen.

Han håber, at "FfI finder tilbage til sin base og er svære at spille imod" efter at have tabt 1-4 i holdets to seneste kampe.

Den langtidsskadede topscorer Kasper Sørensen har været tilbage på træningsbanen i nogle uger, og det bliver spændende at se, om han er klar til comeback i lokalbraget.

- Vi har tre hjemmekamp nu på en uge, så måske vi venter med at bruge Kasper Sørensen som joker til kampene mod Hjørring og Chang. Vi har stadig fem kampe tilbage efter i aften, bemærker Peter Enevoldsen.

IF Skjold Sæby har blot hentet tre point efter 3-1-sejren over FfI 18. august.

- Det er svært alene at pege på én specifik årsag til, at vi ikke har vundet fodboldkampe i en periode. Det er ofte en kombination af forskellige ting, der gør sig gældende. Vi har været meget tæt på i flere kampe, men har manglet den sidste rutine, afklarethed og held, når tingene skal afgøres, fortæller Nikolaj Dorff.

Han noterer også, at IF Skjold Sæby er en klub, som efterhånden har god tradition for at give unge spillere chancen på førsteholdet, og det har sin pris.

- I denne sæson har vi af forskellige årsager haft en række udfordringer uden for banen med skader og afgang, som blandt andet har betydet, at vi har spillet med et ekstra ungt hold i mange kampe. Det har været vilkårene, og jeg glæder mig personligt over at se de unge spilleres udvikling og arbejdsomhed, siger Skjold-træneren.

Der er kampstart kl. 19.00 på Empire Stadium. Vi opdaterer live på Kanal Frederikshavn - Fodbold.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anette Gasberg

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close