Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

LOOP: Tre måneders fitness-pause er forbi

De 122 centre i Danmarks næststørste fitnesskæde, LOOP Fitness, har taget alle forholdsregler for at sikre et trygt træningsmiljø, når mange tusinde medlemmer fra torsdag 11. juni igen kan dyrke motion og fællesskab - næsten som de plejer.


 

Efter tre måneders nedlukning slår LOOP Fitness igen dørene op for fitnesshungrende danskere i blandt andet Frederikshavn, Skagen og Sæby.

Regeringen valgte 6. juni at inkludere fitnesscentre i fase 3 i genåbningen af Danmark. For LOOP Fitness betyder det, at samtlige 122 centre genåbner på torsdag.

- Vi har taget alle mulige forholdsregler og er mere end klar til at byde vores mange medlemmer velkommen tilbage i deres lokale centre. Det har vi glædet os til i rigtig lang tid, siger direktør Brian Schneider.

Træningen hos LOOP Fitness udføres på 16 fitnessmaskiner, som er opstillet i en cirkel, hvor medlemmerne træner selvstændigt og med god afstand mellem hinanden. Derfor er det muligt for LOOP at tilbyde træning på stort set samme vilkår som før nedlukningen. Dog vil medlemmerne blive bedt om at hjælpe til med afspritning af maskiner og om generelt at følge Sundhedsstyrelsens råd om god hygiejne, når de bevæger sig rundt i centeret.

- Man vil opleve, at det meste er, som det plejer at være. Dog vil medlemmerne skulle spritte mere af, end de er vant til, og så opfordrer vi selvfølgelig alle til at passe ekstra godt på sig selv og hinanden, siger Brian Schneider.

LOOP Fitness har taget alle forholdsregler for at sikre, at alle medlemmer kan føle sig trygge, når de genoptager deres træning. Blandt tiltagene er øget afstand, hygiejnestationer med håndsprit, intensiveret rengøring i træningszoner og på toiletter samt ikke mindst et synligt, velforberedt personale.

Brian Schneider er under Corona-krisen blevet bekræftet i, at LOOP Fitness er meget mere end bare træning. Det lokale LOOP-center er et sted, hvor mennesker mødes, og for mange medlemmer er det næsten lige så vigtigt som selve træningen.

Under nedlukningen er fællesskabet flyttet fra centrene til de sociale medier, hvor aktiviteten på LOOP’s Facebook-sider er steget eksplosivt. Kæden har flere gange ugentligt streamet træningspas, hvoraf de mest sete har over 20.000 visninger. Og medlemmer i hundredvis har delt alt fra madopskrifter til billeder fra hjemmetræning og bekræftet hinanden i, hvor meget de savner at komme i LOOP.

- Det har været nogle hårde måneder at komme igennem for alle i organisationen. Derfor er det fantastisk at mærke den opbakning, vi får fra vores medlemmer. Mange har endda kontaktet os med et ønske om at fortsætte betalingen for at bakke op om LOOP under krisen, selv om vi fra starten meldte ud, at ingen skulle betale for medlemskab i lukkeperioden, siger Brian Schneider og peger på LOOP’s model med lokale franchisepartnere som en væsentlig årsag til det stærke fællesskab:

- I LOOP er det mange steder ejeren af det lokale center, du møder, når du træner. Det giver os en stærk lokal forankring og gør LOOP til en vigtig del af nærmiljøet, siger han.

LOOP Fitness har mere end fordoblet antallet af centre de sidste tre år og åbnede i slutningen af februar center nummer 121 i Søndersø. Det var planlagt, at yderligere fire centre skulle åbne i løbet af marts og april. Men som følge af corona-krisen måtte planerne udskydes på ubestemt tid.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close