Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2019 | Af: Michael Frederiksen

Louise Jæger fra Sæby valgt som ny V-formand

Louise Jæger bor i Sæby og arbejder som dagtilbudsleder i Jammerbugt Kommune.
Venstre i Frederikshavn Kommune fik mandag aften ny formand for bestyrelsen i kommuneforeningen. Louise Jæger fra Sæby overtager posten efter Henrik Buchhave. 

 

En af de første opgaver, som den ny formand vil tage fat på, er at få nedsat det udvalg, der skal arbejde med det kommende kommunalvalg. Her er det givetvis vigtigt at finde en kandidat, som kan udfordre borgmester Birgit S. Hansen (S).

- Vi skal have afsøgt, opstillet og valgt vores kommende spidskandidat, således vedkommende får de bedste forudsætninger for at løfte opgaven, mener Louise Jæger.

Henrik Buchhave, der gennem de seneste 11 år har været formand for kommuneforeningen, har valgt at trække sig for at give plads til nyt blod og hellige sig sit politiske arbejde i regionsrådet og sit kandidatur til det kommende folketingsvalg. Generalforsamlingen takkede Henrik Buchhave for sit lange virke.

- Jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for at styrke Venstres organisation i Frederikshavn Kommune. Generalforsamlingen har vedtaget nye vedtægter med en helt ny organisering, hvor der bliver et forretningsudvalg med flere kompetencer og mere slagkraft, siger Louise Jæger.

Hun har været aktiv i Venstres organisation igennem flere år lokalt i Sæby og i kommuneforeningen. Til daglig arbejder hun som dagtilbudsleder i Jammerbugt Kommune og bor i Sæby.

- Jeg glæder mig til opgaven og er meget ydmyg over at få muligheden. Jeg ser frem til at arbejde mig ind i politik og arbejde med politik på en anden måde, end jeg har haft mulighed for indtil nu, udtaler Louise Jæger.

På den velbesøgte generalforsamling blev Lars Mellemkær, Pia Karlsen, Birgitta Fiedler og Poul Thomsen desuden valgt til bestyrelsen, mens Børge Egebak blev genvalgt som kasserer.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close