Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.04.2021 | Af: Peter Marquard

Lyd og Billede Specialisten har fladskærmsweekend

Casper Høgsted og Anders Johansson ser frem til nogle travle dage.
Torsdag, lørdag og søndag inviterer Lyd og Billede Specialisten indenfor til den traditionsrige fladskærmsweekend med udvidede åbningstider.

 

- Vi har haft fladskærmsweekend i omkring 20 år, siden de første fladskærme så dagens lys. Produkterne udvikler sig hele tiden, og de nye modeller er på vej ind i butikken. Derfor er der mange penge at spare på 2020-modeller og udstillingsmodeller, siger Casper Høgsted fra Lyd og Billede Specialisten.

Torsdag kan der handles fra kl. 8-20 og lørdag samt søndag fra kl. 8-17.

- Vi er glade for, at vi kan afvikle vores fladskærmsweekend på bagkant af nedlukningen på grund af COVID-19, og vi har udvidet åbningstiderne, så der kan handles forsvarligt, og kunderne kan få god rådgivning fra vores kvalificerede personale. Det er ingen hemmelighed, at vi har et relativt rutineret personale, hvor vores specialister i gennemsnit har over 30 års erfaring i branchen, smiler Casper Høgsted.

Casper Høgsted afslører, at der i weekenden desuden vil være premiere på flere af de helt nye modeller, der lige netop er ankommet til Europa, men vi er så tæt på deadline, at Lyd og Billede Specialisten endnu ikke ved hvor mange varianter, der når frem til weekenden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close