Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Lystfiskerforeningen holder introdag

Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn inviterer til introdag. Introdagen er henvendt mod nye lystfiskere, som vil lære mere om å-fiskeriet efter havørreder og bækørreder, og både juniorer og seniorer er velkomne.

 

Mange tror, det er svært, men det kan sagtens lade sig gøre at lære det. Derudover har mange en idé om, at å-fiskeri kræver en masse dyrt grej, men med et par klassiske og velfangende agn er man godt rustet til kampen mod åens kæmper, og man kan sagtens bruge det grej, man allerede har eller for en beskeden investering komme i gang. Og der er flere havørreder i åen, end de fleste tror.

Som følge af corona-situationen er der en række restriktioner, der skal overholdes, og derfor er årets program lidt anderledes.

Introdagen foregår søndag 18. april kl. 13.00. Mødested ved bålpladsen i Dyrehaven langs Bangsbo å. Parkering ved Nordjyllands Kystmuseum (Bangsbo) og gå derefter ind i dyrehaven langs Bangsbo å.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne, og det koster ikke noget, men man skal tilmelde sig til formand René Carlsen på tlf. 51 74 75 29 eller formandlfo@gmail.com senest onsdag 14. april.

Deltagere skal som udgangspunkt selv medbringe fiskegrej på dagen. Det anbefales at medbringe spinnere på 4-8 gram samt en spinnestang på 6-9 fod, som kan håndtere denne størrelse agn. Der kan efter aftale lånes fiskegrej til dagen.

Program for dagen (cirka-tider):
Kl. 13.00-13.45
Introduktion til foreningen, å fiskeriet, gennemgang af grej og forklaring af diverse begreber.

Kl. 13.45-14.00:
Er der mulighed for at stille spørgsmål og se nærmere på grejet. Samt klargøring af eget grej til praktisk fiskeri

Kl. 14.00-15.30
Praktisk fiskeri i Bangsbo å. Deltagerne forsøger sig med det praktiske å-fiskeri, og erfarne medlemmer fra klubben vil hjælpe med teknik og gode råd.

Kl. 15.30-16.00
Afrunding og mulighed for at stille spørgsmål

Se mere om foreningen på 

 

BillederTilføj billede


FOTO: René Hylager Carlsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close