Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2023 | Af: Michael Frederiksen / Foto: Helle Krag Hornshøj

Målscorer Søndergaard: Mega god arbejdssejr

- Det er en sindssyg vigtig sejr for os og en mega god arbejdsindsats, vi får leveret, sagde Thomas Søndergaard, som med sin udligning til 2-2 påbegyndte White Hawks' comeback mod Herning Blue Fox, der ellers havde vendt 1-0 til 1-2 i Nordjyske Bank Arena.

 

I omklædningsrummet fremhævede cheftræner Pelle Hånberg høgenes mentale styrke. De hvidblusede arbejder stenhårdt som et hold i kvartfinaleserien mod Herning Blue Fox, der til gengæld endnu ikke ligner et hold, som er klar til at give deres højre arm for succes i slutspillet.

- Herning er et godt hold, men vi arbejder med de dyder, vi kan, og det er hårdt arbejde og sammenhold. Det kommer vi langt med, og i dag gav det i hvert fald en sejr. Det er dejligt, når vi bliver belønnet for vores hårde arbejde. Det er fortjent, vi vinder, for vi arbejdede en tand hårdere end dem, vurderede Thomas Søndergaard.

Han var tilfreds med, at det lykkedes at lægge pucken dybt og vinde 1 mod 1-situationerne i hjørnerne. Hør mere i videoen, hvor der er også er roser fra Thomas Søndergaard til den finske back Santeri Suistio.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Krag Hornsh?j

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close