Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.06.2022 | Af: Marcus Linkhorst

Mæhle efter lang sæson: Dejligt at være hjemme

Joakim Mæhle fotograferet i Østervrå Hallen, hvor han har brugt utallige timer. Foto: Kanal Frederikshavn
I år kan Østervrå Idræts- og Kulturcenter fejre sit 50-års jubilæum, og derfor havde de torsdag aften bysbarnet Joakim Mæhle hjemme til autografskrivning og en samtale med Mogens Jørgensen fra TV 2 Nord.

 

Det var ikke til at tage fejl.

Og hvis ikke man vidste det, skulle man nok finde ud af noget, for hallen i Østervrå vrimlede med forventningsfulde børn i Atalanta- og landsholdstrøjer med Mæhle og nummer 5 på ryggen.

Landsholdsdarlingen fra Østervrå var hjemme i barndomsbyen, hvor han først skulle skrive autografer og siden tale om sin karriere fra Østervrå til Atalanta til landsholdet i en samtale med Mogens Jørgensen fra TV 2 Nord.

Og derefter var han at finde til et interview med Kanal Frederikshavn. Her fangede vi en glad Joakim Mæhle.

- Det er fedt at se så mange mennesker. Vi var lidt i tvivl om, hvor mange der kom, men der var rigtig mange, så det er jeg selvfølgelig utrolig glad for.

Joakim Mæhle har fået ferie ovenpå fire overståede landskampe og er netop vendt hjem til Østervrå efter en lang sæson, og det er tiltrængt, lyder det.

- Det er så dejligt. Der er ro på, og jeg kan lige slå benene op, så det er mega dejligt at være hjemme, siger Joakim Mæhle, der endnu ikke ved, hvad ferien bringer.

- Det har været en lang sæson, så først og fremmest skal den bruges på at slappe af. Slå benene op, og så må vi jo se, om jeg skal ud og rejse på et tidspunkt.

Han er dog ikke at finde i Bratten, som han var sidste år, hvor han blandt andet spillede fodbold med nogle unge mennesker efter EM.

- Nej, jeg tror, jeg skal møde ind i uge 28, og vi plejer at have sommerhuset deroppe i uge 29, så det må blive næste år, desværre.

Åben for fremtidens muligheder
En af de ting, der går igen, når snakken falder på Joakim Mæhle, er hans fremtid. Danskeren får begrænset med spilletid, og hans succes er ikke i nærheden af den, han oplever på det danske landshold.

Joakim Mæhle er derfor heller ikke afvisende over for et klubskifte, fortæller han.

- Der er ikke så meget lige nu. Jeg er meget åben, for jeg vil gerne spille fodbold, men det kommer an på, hvad der sker her de næste par uger. Så tager vi den derfra. Lige nu tænker jeg ikke så meget på det.

Du sagde i din samtale med Mogens Jørgensen, at det er mange penge, det drejer sig om. Har du hørt, hvad prisen er på Joakim Mæhle?

- Nej, det har vi ikke diskuteret, men jeg tror, vi skal et godt stykke op.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Marcus Linkhorst

FOTO: Marcus Linkhorst

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close