Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Mandagsmagasinet på FCMR med Ib Grønbech

På radio FCMR kan du i aften møde Ib Grønbech. Det sker i programmet "Mandagsmagasinet" fra klokken 18 til 19, når Gitte Hansen har den joviale sanger i studiet.

 

Mange vil måske sammenligne ham med Niels Hausgaard, men hvad mener selv om den parallel? Det kan du høre i udsendelsen.

Ib Grønbech blev født i 1955 og fik det borgerlige navn Ib Jensen. I udsendelsen fortæller han om baggrunden for sit skifte til Grønbech.

Hjembyen var Løkken og indtægterne fordelte sig på faderen, der fiskede, og moderen, der var hjemmegående med et bierhverv som gardinsyerske.
Ib har en storebror og en lillesøster og betegner hjemmet som et stille og roligt sted. De første år på kommuneskolen i Løkken var ikke gode år at tænke tilbage på. Familien flyttede i 1965 til Hirtshals, men der gik nogle få år, inden han faldt til.

Han kunne mærke, at han havde "en spillemand i maven", og han blev medlem af et skole- og spejderorkester. Arbejdsmæssigt fik han arbejde på et røgeri i byen, og i november 1976 blev han soldat ved Flyvevåbenet i Aalborg. Efter soldatertiden blev han ansat hos LJ Music i Hjørring i et drømmejob som tekniker.

Hvad musikken, familien og en kronisk sygdom derefter kommer til at betyde for ham, kan man høre, når han er gæst i "Mandagsmagasinet" på FCMR, hvor den lune vendelbo med underspillet humor også deler ud af historien bag sin succes.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close