Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

March mod Ensomhed - du kan gå med Patrick Cakirli

For seks år siden var ensomheden ved at opsluge Patrick Cakirli.
Patrick Cakirli ankommer i morgen til Frederikshavn Kommune i sin årlige "March mod Ensomhed". Han vandrer fra Neksø til Esbjerg - en tur på godt 2000 kilometer.


 

Han ønsker at sætte nationalt fokus på ensomhed som en sundheds- og samfundsudfordring. Han samler undervejs penge ind - MobilePay 425000 - til organisationen "Recovery Bulls", en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofit-organisation, som blandt andet forebygger og afhjælper ensomhed blandt mennesker i udsatte livspositioner.

I 2016 rakte Patrick Cakirli i afmagt ud på sociale medier for at finde nogen at snakke med. Ensomheden var ved at opsluge ham. Få uger tidligere havde han været indlagt på psykiatrisk afdeling. Akut selvmordstruet.

Patrick Cakirli lægger ud fredag kl. 8.00 ved Flauenskjold-hallen. Derefter ser cirka-tiderne således ud:

Dybvad, Skævevej 180: Kl. 9.30
Sæby Syd Trafikcenter: Kl. 11.00
Sæby Støttecenter: Kl. 12.30
Hedebo Camping: Kl. 13.30
Vangen: Kl. 14.30
Frederikshavn byskilt: Kl. 15.00
Flådestationen: Kl. 15.45
Frederikshavn Rådhus: Kl. 16.15

Alle opfordres til at følges med Patrick Cakirli. Flere politikere går med på noget af turen. Det gælder blandt andre borgmester Birgit S. Hansen og SF's Christina Lykke. Medlemmer af Ungebyrådet har også meldt deres ankomst.

Fredag aften er der fællesspisning i Maskinhallen i Frederikshavn. Her fortæller Patrick Cakirli om sin idé. 50 personer har tilmeldt sig dette arrangement.

Lørdag morgen kl. 7.30 serveres deres croissanter på Rådhuspladsen, hvorefter Patrick Cakirli - efter en god nats søvn på Hotel Herman Bang - sætter kurs mod Hjørring.

Patrick Cakirli går kun, når han har har selskab af andre, hvilket går marchen til et symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close