Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Maritim Student: Nu sejler Stefán snart til Svalbard

Studenterhuen med de mange flag fejrer Stefán Haraldsson med forældrene og dansk smørrebrød på Smørgåsen.
Stefán Haraldsson blev årets første maritime student på Frederikshavn Gymnasium. Stefán var til sidste eksamen i engelsk.

 

Som navnet antyder, har Stefán Haraldsson islandsk blod i årerne, men han stammer fra Vesterbro i København. Det var, mens han gik på Samsø Efterskole, at han fik kendskab til Maritim Student.

Studenterhuen med de mange flag skal fejres med forældrene og dansk smørrebrød på Smørgåsen. Senere, som Stefán diplomatisk udtrykker det, bliver han "nok nødt til tage i byen". Huen og det faktum, at det er slut med lektierne, skal absolut fejres.

Allerede 1. juli skal Stefán dog påmønstre et skib, der sejler mod Svalbard. Det er en mindre tur, så næste år skal være et sabbatår, inden Stefán sandsynligvis vil læse til skibsfører. Længere ude i fremtiden lurer en drengedrøm om at blive pilot, men det er endnu så usikkert…

Stefán fremhæver de mange gode venner, han har fået på Maritim Student, og det lange togt med Skoleskibet DANMARK, der hører til uddannelsen, som det fedeste i de tre år. Det har været hårdt, men fedt.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close