Gå til hoved-indhold
07. februar 2024 - kl. 13.02

Maskinhallen lancerer YouTube-kanal med musik, talks og interviews

  • 1 af 1
    Maskinhallen optog i efteråret den første video med bandet The Mukherjee Development.
Af: Michael Frederiksen

Maskinhallen lancerer YouTube-kanal til sommer med musik, talks og interviews. I den forbindelse foretages der videooptagelser med artister i backstagerummet, hvor musikerne normalt slapper af og forbereder sig til at gå på scenen. 

Konceptet er enkelt. Musikerne spiller akustisk fire-seks numre i cirka 30 minutter. Et lille publikum inviteres, og det hele optages på video. Og Maskinhallen gør lidt ekstra ud af lyden, så der laves nogle lækre produktioner, der er værd at dele.

- Vi har planlagt en masse spændende indhold. Og det første vi tager fat i, er disse små koncertformater, hvor man kommer helt tæt på musikerne. Derfor vil det være en helt særlig oplevelse at deltage med en meter til bandet,siger spillestedsleder Jens Ole Amstrup, Maskinhallen.

Han er sikker på, at det bliver tæt på og superhyggeligt.

- I efteråret optog vi den første video med bandet The Mukherjee Development. I foråret 2024 har vi lavet aftaler med seks artister. Og den første, som du kan opleve helt tæt på, er den amerikanske artist Jonatha Brooke, oplyser Jens Ole Amstrup.

Optagelsen sker fredag 9. februar kl. 11.00 i Maskinhallen. Hvis du vil med som publikum, skal du sende en mail til info@maskinhallen.dk. Der kun er plads til få gæster, så det er først-til-mølle.

Hvis du melder dig til som gæst, og hvis du har modtaget en mail fra Maskinhallen, der bekræfter din tilmelding, gør Maskinhallen opmærksom på følgende:

  • Mød op i Maskinhallens foyer senest fem minutter før start på optagelsen.
  • Du bliver hentet i foyeren og anvist en siddeplads.
  • Optagelsen varer cirka 30 minutter
  • Vi optager live, så vær opmærksom på ikke at skramle alt for meget med stole og kaffekopper :-)
  • Klap og giv lyd mellem numrene - skab en god energi i rummet. Så får musikerne de bedste vilkår for at levere en medrivende koncert
  • Du kommer måske med på optagelsen! Derfor er en tilmelding et OK fra dig ift GDPR. Vi kan ikke efterfølgende redigere dig ud af produktionen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...