Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Mathias Mølgaard siger farvel til White Hawks

Efter tre sæsoner i Frederikshavn ønsker Mathias Mølgaard nye udfordringer i Metal Ligaen.
Mathias Mølgaard forlader Frederikshavn White Hawks. Den 27-årige forward søger nye udfordringer efter tre sæsoner i landets nordligste hockeyklub.

 

- Efter tre år synes jeg, at jeg vil prøve noget nyt. Jeg har været utrolig glad for min tid i White Hawks og kan tage rigtig mange ting med mig, så det er en tid, jeg ikke ville være foruden, siger Mathias Mølgaard til Kanal Frederikshavn.

Han ønsker ikke at udtale sig om, hvor han fortsætter ishockeykarrieren, men ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger bliver det i en anden klub i Metal Ligaen.

- Jeg glæder mig til nye udfordringer. Nu må vi se, hvad fremtiden bringer, udtaler Mathias Mølgaard, der i alle sine tre år i Frederikshavn har arbejdet som bilsælger hos Uggerhøj.

Mathias Mølgaard, som er nevø til Lars Mølgaard fra FIK's guldhold i 2000, skiftede fra Herning til Frederikshavn i 2018. Dengang skrev Elite Nord Frederikshavn A/S i en pressemeddelelse:

"Mathias Mølgaard er en spiller, der altid giver sig 100 procent, og han er altid at finde inde foran mål, når der skal ryddes op. Han spiller med hjertet, og med over 100 kg får vi en robust forstærkning".

En beskrivelse, som viste sig at holde stik. Mathias Mølgaards bedste sæson i White Hawks var hans debutsæson, hvor han blev noteret for 20 point i 48 kampe. I denne sæson, hvor cheftræner Jari Pasanen i dele af efteråret brugte Mathias Mølgaard som back, blev det til syv point i 43 kampe.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close