Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Mesterlige Mæhle scorede igen - efter vild solotur

Joakim Mæhle scorede et fremragende mål, da Danmark fredag aften besejrede Færøerne med 3-1 i Parken i VM-kvalifikationskampen. I "Mæhles By" håber de, at bysbarnets scoring var opvarmningen til en festlig fodboldweekend, for lørdag eftermiddag kan Østervrå IF's førstehold rykke op i serie 2.

 

Men vi begynder med Joakim Mæhle, der fra sin position som venstre back driblede fra egen banehalvdel og op til modstandernes straffesparksfelt, hvor han skar ind på tværs. Han forsøgte at finde en medspiller, men fik i stedet bolden retur, da han nu var på vej over i modsatte side af straffesparksfeltet. Mæhle kiggede op og lobbede køligt bolden over keeperen og ind i det lange hjørne. Høj klasse.

"Mæhsterlige driblinger", skriver B.T.

I Kanal 5's studie mente eksperterne, at det bragte minderne frem om John Sivebæks uforglemmelige scoring i Irland i 1985 - altså en back, som scorede efter en vild solotur.

- Han gav publikum en guldkaramel at gå hjem på, mente Flemming Povlsen, der roste Joakim Mæhle for sin selvtillid og overblik.

Thomas Gravesen mener, at målet viser, at Joakim Mæhle skal længere frem på banen, så landsholdet i endnu højere grad får glæde af hans farlighed.

Joakim Mæhle er noteret for imponerende otte mål i 22 landskampe. Han har scoret i landsholdets tre seneste kampe.

Den 24-årige Østervrå-dreng forstærkede med det flotte mål sin status som Danmarks fodbolddarling, når det gælder herrelandsholdet, og der blev helt sikkert råbt ekstra højt i mange hjem i Østervrå, da Mæhle scorede til 3-1 dybt inde i dommerens tillægstid.

Skal det være den perfekte fodbold-weekend i Østervrå, kræver det, at Østervrå IF's førstehold lørdag eftermiddag rykker op i serie 2. ØVI møder Skibsby-Højene IF på udebane. Vinderen spiller i serie 2 i foråret 2022.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close