Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

MGP-aften - ny tradition ser dagens lys i Bratten

Mandag aften var omkring 400 mennesker samlet ved købmanden i Bratten til MGP-aften. Emilie, MGP-vinder i 2021, var aftenens hovednavn sammen med Mikkel, MGP-finalist i 2021.

 

For en lille uge siden var der kun solgt 60 billetter til familie-arrangementet, så initiativtager Stine Uggerhøj var på det tidspunkt nervøs. Mandag aften kunne hun dog glæde sig over 200 spisende gæster og cirka 400 mennesker til koncerten.

Bratten har de seneste 10 år haft flere musikalske arrangementer for den gråhårede generation. Stine Uggerhøj ønskede at lave et arrangement for børnene og deres forældre.

- Det er dejligt at mærke opbakningen og se så mange familier samlet her ved købmanden i Bratten. Det er vigtigt, at børnefamilierne kan mødes, og der sker noget nyt, så arrangementerne i Bratten ikke kun er for den ældre generation. Vi viser også turisterne, at Bratten er et børnevenligt område, siger Stine Uggerhøj til Kanal Frederikshavn.

Børnene fik lov til at stå helt oppe ved scenen under de to store DRINX-parasoller, og Emilie og Mikkel fik flere sjove kommentarer. En lille pige gjorde flere gange de to MGP-stjerner opmærksom på, at hun har et marsvin, der hedder Elsa.

Stine Uggerhøj er ikke i tvivl om, at der bliver et tilsvarende arrangement næste år.

- Vi satser på at gentage arrangementet i 2023, og det bliver med samme koncept, i hvert fald noget for børnene. Jeg tænker helt sikkert, at vi i aften har startet en ny tradition, fastslår Stine Uggerhøj.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close