Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Mieritz klar til sin femte sæson i White Hakws

- Jeg føler en positiv udvikling for både mig selv og holdet, siger Christian Mieritz. Foto: Danmarks Ishockey Union
Christian Mieritz fortsætter i Frederikshavn White Hawks. Den 23-årige back har sat sin signatur på en kontrakt for den kommende sæson.

 

Christian Mieritz skal i gang med sin femte sæson i klubben, så Rødovre-drengen er efterhånden blevet en vendelbo. Han er godt i gang med uddannelsen som tømrer og er sammen med sin kæreste faldet rigtig godt til i byen.

- Vi har i Christian Mieritz en stærk back, der måske ikke lige er ham, der stjæler overskrifterne i medierne. Men han er en spiller, der altid giver sig fuldt ud, og hans store force er det defensive arbejde. I den netop overståede sæson præsterede Mieritz også 13 point, inden han desværre blev skadet i kvartfinaleserien mod Esbjerg Energy. En skade, der heldigvis ikke kommer til at gå ud over sæsonforberedelserne til den nye sæson, hvor han er klar til at tage fat på sommertræningen inden længe, oplyser Elite Nord Frederikshavn A/S.

Christian Mieritz lægger ikke skjul på, at han har det godt i Frederikshavn.

- Så det var nemt for mig at sige ja til at blive i klubben. Forudsætningerne er gode for holdet, og jeg ser frem til den nye sæson. Jeg føler, jeg har taget et step op for hvert år her i Frederikshavn, og jeg føler en positiv udvikling for både mig selv og holdet, siger Christian Mieritz.

Følgende spillere er indstil videre på kontrakt i White Hawks i den kommende sæson: Mathias Seldrup, Mads Iversen, Christian Mieritz, Mads Larsen, Lucas Andersen, Sebastian Brinkman, Jesper Jensen, Nikolaj Krag og Radim Piroutek.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close